Sajnos mostanában egyre jobban rászoktam arra, hogy nyugtatókat kapkodjak be, szóval azt hiszem, gyógyszerfüggő vagyok. Neked hogyan sikerült leállni?
Figyelt kérdés
2017. márc. 9. 15:27
1/8 A kérdező kommentje:
Múltkor majdnem túl is adagoltam magam, pedig nem akarok meghalni, csak nagyon feszült vagyok mostanában.
2017. márc. 9. 15:30
2/8 anonim válasza:
De azt tudod hogy ez szinte forditva működik. Már mint minél többet eszel , annál feszültebb leszel. Ez a lényeg mindenben ami függőséget okoz. Ha nem fogyasztja az ember akkor válik idegessé, izgatottá. Az ital is, a cigi is, kábitószer pont ezt a hatást éri el. És folyamatosan egyre több kell belőle.
3/8 anonim válasza:
Rivotrilt 13 évig.
Leszokás másfél ev volt. Frontinnal sikerült. Frontint szedtem fél évig. Nem rendszeresen! Arról kb másfél hét. Nem szeretnem sose szedni őket. Tiszta kattant voltam tőlük.
4/8 anonim válasza:
na itt vannak az igazi drogosok. jobbulást.
5/8 A kérdező kommentje:
Tudom, múltkor sajnos annyit vettem be, hogy csurgott rólam a víz, izzadtam, reszkettem, halálfélelmem volt.
2017. márc. 9. 16:33
6/8 anonim válasza:
Én is Rivotrilt 1 évig. Igen, én is teljesen zizzent voltam tőle. Aztán rátaláltam a páromra, és ma már ő a rivotrilom. :)
7/8 anonim válasza:
2 év rivotril után, pár hétig fura volt, aztán annyi.
8/8 anonim válasza:
Gyógyszer helyett kapjál be egy jó pálinkát és akkor alkoholista leszel nem gyógyszerfüggő :D amugy a viccet félre téve ez rajtad múlik. Ha az segít kapcsolódj ki hogy ne legyél olyan stresszes járj el valamerre és még nálad se legyen a gyógyszer sőt otthon se legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!