Miért nem akarja a háziorvosom hogy nyugtatókat szedjek?
Figyelt kérdés
Mármint elég stresszes vagyok és nem tudom csillapítani, nagyon rossz ez az állapot és lehet hogy jót tenne nekem 19f2016. dec. 2. 16:45
1/4 anonim válasza:
Gondolom, fiatal vagy, rászokhatsz. Jobb, ha elmégy egy pszichiáterhez,véleményezésre. A stressz mindenki életében jelen van manapság. Jobb ezt sporttal, hobbival, stresszkezelő techinkákkal"kezelni", mint gyógyszernek minősülő vegyi szarokkal.
2/4 anonim válasza:
Nagyon helyes, hogy nem akarja, a nyugtatóra nagyon könnyű rászokni, letenni viszont irgalmatlan nehéz. 1 éve küzdök az elvonási tünetekkel, mert csak nyolcadolva lehet csökkenteni az adagot 2 hetente. Nagyjából egy csökkentés után 1 hétig rémálmok, izzadás, alvászavar, koncentrációs zavarok gyötörnek. Utálom, hogy rászoktattak erre a xarra, mondjuk nekem muszáj volt, mert anno sokkot kaptam. De egy sima idegességre véletlen se kezdj el nyugtatót szedni, hanem küzdj meg vele önerőből.
3/4 anonim válasza:
Az orvosnak van esze neked meg nincs.
Keress elfoglaltságot, amivel leküzdheted a stresszt.
Ha mindig ilyen nyámnyila leszel, hogy a legkisebb stresszel is úgy akarsz megbirkózni, hogy gyógyszerezed magad, akkor a jövőben nagyon rossz életed lesz.
Szerinted a gyógyszer megoldja a problémát helyetted? Elárulom nem.
Kicsit edzed magad.
4/4 anonim válasza:
Tanulj meg relaxálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!