Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nincs egy olyan ember...

Miért nincs egy olyan ember sem az életemben, akivel beszélgethetnék?

Figyelt kérdés

Itt vagyok 22 évesen, hiába járok egyetemre, hiába beszélgetek sok emberrel, egyszerűen egy komoly barátom sincs. A gimiből sem maradt meg senki, az általánosból sem. Nem járok bulizni sem.

Mostanában egyre többször, és erősebb késztetést érzek arra, hogy valakivel beszélgethessek.

Mindegy miről, csak beszélgessünk és érdeklődést mutasson a dolog iránt. Ő is hasonlóan beszélgetni akarjon.

Mit tehetnék, hol találhatnék ilyen embert?

Utálom ezt.. gyk-n is csak azért vagyok már napok óta, hogy különböző emberek kérdését olvassam, válaszolgathassak, és így csillapítsam a vágyamat a kommunikáció iránt.

2017. febr. 25. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Velem beszélhetsz
2017. febr. 25. 19:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Azok, akik barátnőt keresnek, fiú vagyok! :)
2017. febr. 25. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Most akkor beszélgetőpartnert keresel vagy komoly barátot? Mert a szövegben mindkettőt írtad. Azt ajánlom szedd össze magad, szombat van, irány a kocsma vagy valami hely és ismerkedj beszélgess...
2017. febr. 25. 19:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Szimplán beszélgetőpartnert, ami talán lehet barátság, de butaság volna barátot keresni, az úgyis magától alakul ki.
2017. febr. 25. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért nincs egy olyan ember sem az életemben, akivel beszélgethetnék? - Tetted fel a kérdést.

,,hiába beszélgetek sok emberrel" - Meg is válaszoltad magadnak.

Ergo beszélgetőpartnered van elég, csak komoly barátod nincs. A komoly barátságok több hónapos /éves beszélgetőpartnerségek után alakulnak ki. :D

2017. febr. 25. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Írj itt magadról pár dolgok, szerintem.
2017. febr. 25. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!