Egyedülállók, milyen érzés így Valentinkor egyedül lenni, mikor mindenkit együtt láttok?
nem és kor megjelölést is kérnék
egy szintén zenész
Voltak remek, jó kapcsolataim, amikben boldog voltam, és - bár vége -, egy szép emlékként tekintek rá.
Viszont mérlegelve, hogy mit adnék-kapnék egy kapcsolatban, úgy döntöttem, az ismerkedéssel töltött időt hasznosabb dolog munkára és tanulásra fordítani. Nem vagyok romantikus típus, nem igénylem, hogy törődjenek velem, sőt, inkább nyűg, hogy mindig ott lóg rajtam valaki.
Szóval így Valentin-napon örülök a boldog pároknak, de nem sajnálom magam egy percig se. Én sosem fogom megérteni, minek nekik kapcsolat, ők meg nem fogják megérteni, hogy nekem hogy-hogy nincs rá szükségem; de azért még jó rájuk nézni :)
22/L
Őszintén?
Arra gondolok,hogy kiverne a víz,ha valaki folyton rajtam lógna.
Nem tudnék elviselni ilyen szoros köteléket egy másik emberrel,és nem is értem másoknak ez miért jó,nekem fura.
28/f
A húgom barátja tegnap beállított egy "hatalmas szívvel".
De éreztem húgomon,hogy már neki is teher volt ez a túlzott szeretetkinyilvánítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!