Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyedülállók, milyen érzés...

Egyedülállók, milyen érzés így Valentinkor egyedül lenni, mikor mindenkit együtt láttok?

Figyelt kérdés

nem és kor megjelölést is kérnék

egy szintén zenész

2017. febr. 14. 11:15
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
hát szobádon kívül nem vagy soha?
2017. febr. 14. 12:18
 12/27 anonim ***** válasza:
Igaz, még a konyhában is szoktam járni, de az se az utcára néz.
2017. febr. 14. 12:21
 13/27 A kérdező kommentje:
klozet?:D
2017. febr. 14. 12:44
 14/27 anonim ***** válasza:

Valentin nap olyan átlagos nap, mint a többi. Én már megszoktam a magányt.

30/N

2017. febr. 14. 12:49
 15/27 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan mint minden más napon. Sőt, nem kell kötelezően elviselnem egy másik embert magam mellett.... én örülök hogy egyedül vagyok.

29n

2017. febr. 14. 12:50
 16/27 anonim ***** válasza:
62%

Ugyanolyan nap, mint a többi. Mellesleg én utálom a nyálas hülyeségeket, ez a Valentin nap is egy külföldről áthozott majomkodás divatból. Nem csak Valentin napon kéne kedvesnek lenni a másikkal. A Karácsonnyal is így vagyok. Én egyedülálló vagyok, és szeretek szabad lenni, mert őszintén, nem bírom a kötöttséget, gyerek és házasság szóba sem jöhet!

25/L

2017. febr. 14. 13:34
 17/27 anonim ***** válasza:

Mivel elég ritkán mozdulok ki otthonról, ezért nagyjából le***rom, de ugyanígy teszek az év többi 364 napján, amikor egymás faló párokat látok. Nem érdekel. Bár ezt azért is könnyebb megemésztenem ellentétben más egyedülálló férfitársammal, mert a testalkatomból adódóan úgysem lenne esélyem normális párkapcsolatra (alacsony és sovány vagyok illetve kicsi a farkam) és emiatt nincs is bűntudatom.

23/F

2017. febr. 14. 13:52
 18/27 anonim ***** válasza:
16 os...szerinted a párok csak valentin napon kedvesek egymassal? ....
2017. febr. 14. 17:34
 19/27 anonim ***** válasza:

Úgy sokkal rosszab hogy van párod de annyit nem mond hogy "ijedjé meg"(4éve együtt vagytok) Így rosszabb érzés látni a más párokat vagy lányokat ajándékokkal stb. Elötte valo nap megkérdezi mindig legyen az(nönap karácsony valentinnap szülinap) "mit vegyek neked" nyilván azt mondom hogy semmit na ezzel minden "ünnep" elvan intézve, a napján annyit se mond hogy ka*p*d*be. Én elsö két évbr mindenre vettem neki de aztán nem törtem magam. Elfogadtam hogy ilyen csak azért mibdig reménykedek, ma is még reménykedek hátha kapok egy csokit aztán kicsit csalodok pedig tudom hogy ugyse kapok . Bocsi az offért csak jol esett leirni, meg tudjátok azért így rosszabb.

23/n

2017. febr. 14. 19:06
 20/27 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan nap számomra, mint a többi. Csak nézem a sok ember, akik virággal a kezükben mennek ide-oda, és azon gondolkodok, hogy az elválásnál is ilyen boldog lesz-e...

Amúgy az érdekesebb, hogy Szent Bálint az epilepsziások védőszentje. (34F)

2017. febr. 14. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!