Már nem akarok létezni, minden tönkrement. Mit tegyek? 24/F
Alapvető kérdés, MIÉRT? Mivel erre nem térsz ki, íy okoskodni is nehéz lenne.
Egyszerűen - húzd ki magad, vegyél egy nagy levegőt és menj tovább :)
A kérdező azt szeretné, ha célt adnánk neki.
Alapítsa meg az Öngyilkosok klubját.
Én akartam 40 évvel ezelőtt, de azóta se volt hozzá elég időm, bátorságom, erőm, és lehetőségem se nagyon. A kérdező lelki állapotában több százezren lehetnek, és nem tudjuk a módját, hogy lehetne kimászni belőle. Nagyon nem egyformák a problémák. Nekem mindig volt munkám, dolgozni is szerettem, 35 éve házas vagyok, felneveltünk 3 stramm gyereket, mégis depis vagyok egész életemben.
Hello.
Mindenki volt már híd alatt!
Ezt arra értem hogy , mindenkinek volt olyan pl... rosszabbul ment az élete, úgy érezte hogy összedől a világ, seniki sem kedveli ahogyan nekem is volt. :(
Mégis mellőzom a drog, alkohol, gyógyszerek stb.... nem öntöttem barátom az élénkítő ezrekbe, itt vagyok és úgy ahogy boldog is, sajnos egyedül, remelem nem sokáig. :)
Bár nem tudom hogy miért jutottál ide, én egy no miatt. :(
De keress új dolgokat amik mosolyt csalnak napjaidba, tudom mondani könnyű, de nekem sikerült tilelnem.
Neked is sikerülni fog :)
Mégha nem is 100% ban de itt vagyok, szó.... sok sikert!!
Én 40 évig "bírkóztam" magammal, 59 vagyok. Pár hónapja rászántam magam, beutalóval pszichiátriai szakrendelésre mentem, nem maszekhoz, és láss csodát gyógyszerrrel kihozott a bajból. TE IS TEGYÉL ÍGY. Ne halgass senkire.
A jótanácsokat csak attól fogadj el, aki már volt hasonló helyzetben. Aki nem volt, fogalma nincs milyen rossz. Gyógyulást kívánok Neked.
Kedves kérdező!
Nem nagyon részletezted, hogy mi az a minden, ami szerinted tönkrement. Így nem fogunk tudni segíteni neked, bármennyire is szeretnénk. Ha egy picit hiszel Istenben, lehet, hogy azzal, hogy minden tönkrement, benne van az Ő akarata is. Így akarja jelezni neked, hogy nem jól csinálod, valamin változtatnod kellene. Építsd újra az életed! Isten mindenkinek szabad akaratot adott, akár még azon az áron is, hogy most éppen nem hiszel benne. Meséld el nekünk, hogy mi történt! Így egy csomó ember, aki itt olvassa ezeket a sorokat, azon fog agyalni, hogy hogyan segíthetünk valahogy neked. Abban biztos lehetsz, hogy valamin változtatnod kell. Írd le, hogy mi történt, és találjuk ki együtt a megoldást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!