Mi az értelme az életemnek?
Van egy lány akit nagyon szeretek, de elköltöztek Kanadába, a szüleim elég gyakran roh@dékok, a testvéreim utálnak engem, a suliban se vagyok nagyon népszerű.
Tegnap feltettem magamnak azt a kérdést, hogy vajon érdemes -e élnem? Megtegyem vagy ne?
16/F
"Megtegyem vagy ne?" Mit? Vannak azért elég rosszabb helyzetben lévők is amíg te itt siránkozol, remélem tudod. Szerelmet idővel találhatsz újat, szüleid rohad.ékok azalatt mit értesz? Nem veszik meg a legújabb ájfont? Jaj te szegény.
Népszerű meg nem mindenki lehet, sőt a népszerűség nem jelent semmit, abból nem fogsz megélni.
Nyírd ki magad, talán ha van élet a halál után akkor ott rájössz, hogy lehet 16 éves korod után egy kis csalódás után még van élet.
Olvastál már a szociopaták gyerekkoráról?
"Anyja, aki állítólag sokat ivott, egyszer egy pohár sörért eladta egy gyermektelen pincérnőnek"
"Manson később egyetlen gyermekkori örömének nevezte azt a pillanatot, amikor anyja kiszabadult a börtönből és megölelte."
" A második folyamán a 13-éves Mansont elfogták és az Indianai Fiúiskolába került, ahol visszaemlékezése szerint szexuálisan és más módokon kegyetlenkedtek vele."
Te meg azért sírsz mert a suliban nem vagy népszerű... Ahh, szegénykém, azért túléled? Nincs semmi baj :)
Anyuci szeret téged :)
Nekem nincs szükségem "ájfónra", és nem azért azok.
Az anyám mindig a rosszat veszi észre abban amit csinálok, ahogy kinézek, stb. Apám meg egyszerűen ez ellen semmit se csinál.
Majd elmúlik, nyugodj meg...
Másrészt a zsüleid azért vannak, hogy neveljenek, és igen a rossz és értelmetlen dolgokra felhívják a figyelmed. Talán beszélj velük, ha ez téged zavar.
B verzió, hogy költözz Kanadába.
Tolled egy evvel vagyok idosebb :'D
Szerelem, szerelem :D 16evesen? Ebben a korosztalyban meg eld ki magad inkabb, tudod mi lesz a nagy szerelembol 16evesen? Semmi ne sirjal mar erte, szerinted eletre szolo hazassag lenne kozteetek? Nezz szet, hidd el talalsz olyan szep es jo szemelyiseggel aldott lanyokat hogy,leesik az allad.
A szuleid rohad.ekok
Kepzeld nekemis szigoruak, diakmunkara jarok suli mellett es a felet le kell pakolnom :'D igaz mennyire rohad.ekok? nem :'D
Kepzeld a hajam sem tetszik nekik, csak ha hatra nyalom de nem erdekel semmi ilyesmi, szeretnek teged is ebben biztos vagyok le merem fogadni barmi bajod esne sírva rohananak hozzad, de fel nevelnek lassacskan nem?
Tesoid utalnak
- Veled van a baj akkor xd
Nezz magadba, eleg ha elolvasod a kerdesed, hogy hogy beszelsz a sajat szuleidrol.
Nepszeruseg
- Tanulni mesz az iskolaba nem?
Vagy teged is elkapott a nagy 'celeb' laz? Van 200like a profilomon mar celeb vagyok jajj..
Szoval ha mar nem vagy nepszeru, anyukad leszol apukad meg nem szol semmit, es a tesoiddal sem jossz ki jol.
Ongyi leszel
Inkabb tegyel erte
Ebbol azt szurom le hogy itt veled van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!