Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Minek kell nekem élnem? Semmi...

Minek kell nekem élnem? Semmi értelme sincs az életemnek. Szinte csak dolgozok. Se barátok se se barátnő. Önbizalomhiányos, és gátlásos vagyok.27f

Figyelt kérdés
2016. okt. 13. 14:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
58%
Ennek a kérdésnek sincs semmi értelme, mit vársz? Ha azt mondom keress fel pszichológust úgy sem mész el.
2016. okt. 13. 14:25
 2/19 anonim ***** válasza:
Ha igy alsz hozza soha nem is lesz :D menj el edzoterembe. Ha nem is szep az arcod ha kigyurod magad biztos tudsz par lanyt felszedni. Tanuljal nyelveket , tuzz ki magad ele celt vagy pl kezdj el videojatekokkal jatszani:)
2016. okt. 13. 14:39
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Sportolj, tanulj nyelveket, tűzz ki célokat magad elé: összespórolsz egy külföldi útra, veszel egy új tévét, akármire. A sporttal jön az izom, a csinos testre jönnek a nők. Van, aki a visszahúzódó srácokat szereti.
2016. okt. 13. 15:24
 4/19 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy nincsen bennem kitartás.

Na meg eddig se kellettem senkinek.

De ha sportolnék attól még nem lenne senkim szerintem.Én nem szoktam od menni a nőkhöz ismerkedni.Ami a férfi dolga.Erre képtelen vagyok.Ők biztos nem jönnének oda hozzám.Szóval nehéz helyzetben vagyok.

2016. okt. 13. 15:32
 5/19 anonim ***** válasza:
Nehéz helyzetben vagy, de JAVÍTHATSZ rajta! Mit szólnál, ha nyaktól lefelé béna vagy tolószékes lennél, nekik sok választásuk nincs. Nem veszed észre, hogy az is egy hatalmas ajándék, ha egészséges vagy, rengeteg ember összetenné a két kezét, ha csak ennyi problémája lenne.
2016. okt. 13. 16:26
 6/19 anonim ***** válasza:
Ha öngyilkos akarsz lenni előtte szórakozz egy jót. Miután szórakoztál egy jót, megcsináltad amire vágytál, rájössz hogy mégis jó élni.
2016. okt. 13. 16:27
 7/19 anonim ***** válasza:

"Én nem szoktam od menni a nőkhöz ismerkedni.Ami a férfi dolga.Erre képtelen vagyok.Ők biztos nem jönnének oda hozzám"

Akkor mi a megoldás?

2016. okt. 13. 16:30
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Írhattok neki akármit, mindenre fog kifogást találni. Az ilyen emberekkel nem érdemes foglalkozni, mert csak sajnáltatni akarják magukat, de ahhoz lusták, hogy tegyenek valamit magukért.
2016. okt. 13. 17:13
 9/19 A kérdező kommentje:

7 es

Nekem kéne valahogy el kezdeni de fogalmam sincs hogy hogyan

2016. okt. 13. 17:15
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem kéne valahogy el kezdeni de fogalmam sincs hogy hogyan"

Csak kezd el valahogy, legyen ez az első cél. Mitől félsz? Normális lány nem fog beégetni.

Tapasztalatból mondom, hogy sokszor a kisugárzás és a magabiztosság sokkal megnyerőbb, mint a külső.

Vannak olyan férfiak is, akik bár jól néznek ki, még sincs önbizalmuk, ugyanott vannak ergó ahol te.

Míg olyan is van, aki nem kimondottan helyes, de olyan személyisége van, hogy könnyen ismerkedik a nőkkel.

Igazából meg kell értened, hogy ennek nincs tétje.

Odamész valakihez, el kell fogadnod, hogy vissza fognak páran utasítani valószínűleg. tedd fel ilyenkor magadnak a kérdést: Na és? Túléled, Túl?

Nyertél vele? - nyertél, mert végre tettél valamit.

ÉS a legjobb, hogy egy idő után egyre természetesebben, jobban fog menni a dolog. Talán pont ezért, mert már nem fogsz ezen görcsölni és talán érdekelni sem, hanem tényleg már csak úgy jön, hogy beszélgetést kezdeményezel valakivel bárminemű cél nélkül.

Ezt javaslom neked első körben, tét nélkül, csak úgy kezdj el beszélgetni lányokkal, úgy hogy nem feltétlenül elhívás a cél.

Csak te tudod leküzdeni a gátlásaidat.

Itt az internet, ha nem jön magadtól, olvasgass ilyen témákban, kezdésnek még ezek is jók, ha sose csináltál ilyet.

Te is jobban éreznéd magad, ha végre mást csinálnál, csinálnál valamit.

Nem kell ehhez hidd el semmi, csak a két szép szemed, és a nagy levegő, hogy odamenj és megszólalj.

Legrosszabb esetben 5 perc múlva már el is felejtheted te is, a másik fél meg pláne nem fog erre emlékezni 1 óra múlva már.

Próbáld ki valahol, akár boltban, buszmegállóban, szinte tökmindegy, még az is, amit mondasz, hidd el. :) Majd egyre jobba lesz. Mindenki elkezdte valahol.

2016. okt. 13. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!