Bele lehet hülyülni magánytól?
Figyelt kérdés
Évek óta tartó magány egyedüllétől sok csalódás, sok szomorúság miatt. Már ott tartok, este sötétben ágyamban feküdve egy plüss medvével beszélgetek. Plüss medvém az egyetlen ,aki meghallgat engemet. Én behülyültem magánytól?2017. jan. 24. 17:10
5/9 anonim válasza:
Mozdulj ki otthonról, fitness terem stb. oda nem kell ismerős. Bemész azt csá.
7/9 anonim válasza:
Én is állandóan egyedül vagyok. Igazából egész életemben így volt és ehhez vagyok szokva. Nem is szeretem a társaságot. 3 ember, az már tömeg és számomra kellemetlen, elviselhetetlen. De néha, néha már nekem is eszembe jutott, hogy egyedül vagyok. Észre vettem magamon, hogy nincs semmi mondanivalóm. Ha valaki beszélgetni akar velem, akkor bezárkózom és igyekszem semmit sem elárulni magamról. Annyira úgysem kíváncsi. Akik kíváncsiak rám, azok az életet szeretnék elenni előlem. De már Orwell is megmondta az 1984-ben, hogy a magány, az nagyon nagy KINCS.
8/9 anonim válasza:
Hát én nagyon félek, hogy részemről az lesz a vége, hogy bekattanok.Az utóbbi napokban elég komolyan kerülget a depresszió. Iskolában, egyetemen jó volt, mert ráadásul kollégista is voltam, és szinte mindig emberek között voltam. Most viszont a négy fal között borzalmas érzés...
9/9 anonim válasza:
Be lehet,igen.Azért 1-1 jó ismerős,barát jó lenne.Tudom,nagyon nehéz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!