Miért nincsenek barátaim? Mit csináljak?
Nagy segítséggel nem tudok szolgálni, talán annyit tudok tanácsolni hogy ha van kedved menj el buliba, közösségi helyekre és ismerkedj.:)
Amúgy ha ez vigasztal, énis ugyanilyen helyzetben vagyok.
Ez mennyire ismerős volt nekem is..szinte mindig.. Mármint ez jellemzett.. Bár nyilván ezekhez is 2 ember kell, meg sok mindenen múlik..
Ènis teltebb vagyok..egy barátságban se kellene mèrvadónak lennie a külsőnek.
Èn szívesen beszèlgetek ha gondolod,bárkivel. A többi elválik.
23/L
leírásod alapján,kedveslehetsz,visszahúzódó, és sajnos magányos
Nem lehet hogy veled van a baj?
Könnyen barátkozó? Keresd a társaságot.
Szia!
Ha szeretnéd én szívesen meghallgatlak....
Jót fog tenni, ha van akinek elmondod részletesen mi bánt
Szia:)
Sokáig hasonló helyzetben voltam mint te. Általánosban nem voltak barátaim, igazából ki is voltam közösítve. Persze voltak olyanok, akikkel együtt voltam a szünetekben néha, ezek ilyen kényszer kapcsolatok voltak, igazából csak azért, hogy ne legyünk egyedül. Meg persze volt olyan is, akit csak én kerestem, őt én nem érdekeltem. Szerencsémre nekem a középiskolára ez megváltozott, bár most se vagyok egy nagy társasági ember, és néha még most is rám tör a magány, de ilyenkor agresszívan arra gondolok, hogy honnan indultam.
Elsőnek is a legfontosabb, hogy ne gondolj a külsődre, mikor barátkozol! Hidd el, hogy az nem számít, és akkor sokkal nyitottabb tudsz majd lenni. Keress hasonló embereket mint te, akár suliban, akár máshol. (ha városi vagy akkor sokkal könnyebb ismerkedned, mondjuk társasjáték klubokban..). Saját tapasztalatom alapján miközben ismerkedsz valakivel add saját magad. Az mindig beválik.
Ha szeretnél szívesen beszélgetek veled akár privátban.:) 16/f
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, jól esett mind. :-)
Interneten könnyebben barátkozom, mint a valóéletben, mert eléggé szociális fóbiám van és ez megnehezít mindent. Bulizni, szórakozóhelyekre nem akarok menni, mert egyik sem érdekel. A suliban meg mindenki kerül, szóval... :-( Remélem majd lesz valami. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!