Mennyire merész ötlet, egy szinte idegen férfival elmenni külföldre nyaralni?
Menjetek bo.king.com on es fapadossal. A regisztraciot Te csinald,a jelszokat is csak Te ismerd. Igy nem tud visszalepni.
Ha megmondod,h szimplan utatitarsat keresel,akkor azt erteniuk kell.
Ne eroszakostipust valassz.
Ez szerintem ma mar megszokott. Sot meg egymasnak teljesen vadidegenek is nyaralnak egymassal. A kozos ismerosoktol kerdezhetsz a faceb.kos kivalasztottrol.
N
Én pont ezért nem mennék, mert Te magad is rájöttél arra hogy a felkérés miatt, többet gondol bele néhányunk. Már pedig biztos kialakulna több is, nem hiszem hogy egész nap néznénk egymást.
24F
"Sajnos ez a baj az egésszel, hogy a férfiak ilyenek"
Sajnos az a baj, hogy te is VADIDEGEN pasasokat jelölgetsz be ismerősnek, azután meg csodálkozol, hogy az "ismerősöd" már nem ismerkedni akar, hanem dugni!!
Amúgy nem is értem, hogy mire számítasz, ha édes kettesben elmész nyaralni egy pasassal, akivel egy szobában és egy ágyban fogsz majd aludni egy hétig?!
Az jobban tetszene, ha egy ott felszedett nőt vinne fel este a szobátokba??
Nem tudom, szerintem ilyen módon inkább teszed magad ki erőszaknak, mintha egyedül mennél, hiszen az erőszakok túlnyomó részét ismerősök követik el. És igen, eléggé "felhívás keringőre" szaga van a dolognak, akkor is, ha külön szoba, stb.
Ha ennyire nem mersz egyedül lenni idegen helyen (nem értem ezt sem, nőként beutaztam egy csomóü országot egyedül és sosem volt semmi gondom belőle, de ez természetesen a szíved joga), miért nem regisztrálsz pl. Couchsurfingre/Bewelcome-ra, akár csak helyben összefutás céllal? Ott leinformálhatók az emberek, vannak referenciáik és nyitottak az idegenekkel való ismerkedésre, hiszen erről szól az oldal. Nyilván ott is van pár egyén, aki potyaszexre használja az oldalt, de ezeket referenciák alapján könnyű előre kiszűrni. Csak egy ötlet, a döntés a tiéd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!