Tévedtetek már el egy idegen városban?
Figyelt kérdés
Esetleg idegen országban..?2014. okt. 13. 16:36
3/16 anonim válasza:
És pont írni akartam, hogy külföldön.
Derryben, ráadásul ketten és végig megvoltunk győződve, hogy rajtunk kívül mindenki hülye:D
4/16 anonim válasza:
Igen, Macedóniában. Görögországba mentünk, de véletlenül másik lehajtón mentünk ki. Az éjszaka közepén pedig senki nem tudott nekünk segíteni. :)
5/16 anonim válasza:
Aha, sokszor :D 3 évig Németországban laktam és a lakhelyemen kívül mindenhol eltévedtem, de a gps a telómon mindig segített :D
6/16 anonim válasza:
10 évesen még a saját falumban is összezavarodtam. :D
7/16 anonim válasza:
Igen, sőt még ott is ahol lakok!!:DD
8/16 anonim válasza:
A saját falumban is...
Budapesten meg kísérő kell, különben ki tudja merre kóborlok el.
Szóval engem sem szabad kivinni a "betonyos" útra.
9/16 anonim válasza:
Pesten is eltévedtem már nem is 1x.
10/16 anonim válasza:
Mikor kicsi voltam és mindenfelé bicikliztem, egyszer eltévedtem és valahogy kilyukadtam Csepelen mikor már nagyban besötétedett, hát barna volt a nadrág, mire hazataláltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!