Mi értelme így az életnek?
Kezd el elfogadni hogy magányos leszel.
Hidd el jobb lesz..Én is ezt csinálom.
Szia Kedves Kérdező!
Kezdj el első lépésként valamilyen szabadidős tevékenységet, ha még nincs, hogy kicsit nagyobb legyen az önbizalmad. Minél több közös programon vegyél részt a barátnőiddel és esetleg alkalom adtán beszélgess számodra szimpatikus fiúkkal. Az pedig, hogy ez a lelked nyomja nem hülyeség és ki kell adni magadból, régebb én is ilyen voltam, nem akartam a barátaim terhelni, ők pedig úgy érezték nem bízom meg bennük :(
Ha nagyon úgy érzed, hogy nem mondanád el nekik szívesen meghallgatlak és előre is sok sikert kívánok!
" Senkihez nem tudok szólni, kezdek ettől teljesen magamba fordulni."
Mivel az ember társas lény, ez teljesen érthető.
Ha akarsz írj, beszélgethetünk bármiről. Itt könnyebb beszélgetni, mint élőben.
Na most mondok egy jó nagy közhelyet: az életednek te adsz értelmet! Tűzz ki egy célt magad elé és lassan kezd el kiépíteni az odáig elvezető utat.
Ne mástól várd, hogy értelmet adjon az életednek. Azt mindenkinek saját magának kell megteremtenie.
Van nekem nem egy és nem kettő olyan barátnőm akik kifejezetten azért mentek bele egy kapcsolatba egy olyan pasival akit nem is szerettek csak hogy elmondhassák magukról van értelme az életüknek. De mit ad isten, utána sem tudtak magukkal mit kezdeni. Sose más emberektől várd a saját életed értelmét. Persze, az ember társas lény, szükségünk van a szüleinkre, a barátainkra, a szerelmeinkre, a kutyánkra, macskánkra, ez szent igaz, de az igazság az, hogy mindannyian végtelenül magányosak vagyunk, mindannyiunknak magunknak kell építenünk az életünket, egyedül.
Tehát a lényeg: tűzz ki célt magad elé és a célod felé vezető úton majd fogsz találkozni emberekkel.
Tudom, tudom, lerágott csont már ez, de ha egyszer működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!