Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kelleni fogok valaha valakinek...

Kelleni fogok valaha valakinek egyedülálló anyaként?

Figyelt kérdés
Még csak 3 hónapos a kisfiam és kénytelen voltam hazaköltözni a szüleimhez, mert az apját nagyon félreismertem. Most itthon vagyok megint 23 évesen egyedül egy kisbabával. Nem az a nehéz, hogy éjszaka fel kelni hozzá, hogy fárasztó egy kisbabával, hanem lelkileg nehéz, hogy így jártam és nem tudom így kellek e majd valakinek. Teljesen magam alatt vagyok, sajnos néha eszembe jut az is, hogy jobb lett volna nem megtartani a kicsit, pedig nagyon szeretem.

2017. jan. 10. 16:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

NEM hazudok. nem mondtam, hogy a nő nem jó külsejű. de nem fiatal. most 41-42 lehet, mikor összejöttek, nem tudom már, mikor, de harmincon fölül voltak mindketten, talán 33-34-35 ilyesmi. A férfit szintén nevelőapa nevelte, nagy szeretetben, és nekem az az elméletem, hogy ez lehetett, ami befolyásolta az ő választását.

Nagyon meglepő választás, valóban, egy jóképű, gazdag férfitól, aki vicces és mindenki szereti, hogy másnak a gyerekét nevelje föl önszántából, csecsemőkorától.

DE ilyen is van! Aki nem akarja, nem hiszi el, nyilván nem fogok ide neveket írni.

2017. jan. 12. 20:17
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a történelem legmenőbb, legtiszteletreméltóbb és egyben a legboldogabb apa- és férjfigurája pont Szent József.
2017. jan. 12. 20:33
 23/23 anonim ***** válasza:
Beszélgethetnénk. F/28 magányos.
2017. ápr. 19. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!