Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kelleni fogok valaha valakinek...

Kelleni fogok valaha valakinek egyedülálló anyaként?

Figyelt kérdés
Még csak 3 hónapos a kisfiam és kénytelen voltam hazaköltözni a szüleimhez, mert az apját nagyon félreismertem. Most itthon vagyok megint 23 évesen egyedül egy kisbabával. Nem az a nehéz, hogy éjszaka fel kelni hozzá, hogy fárasztó egy kisbabával, hanem lelkileg nehéz, hogy így jártam és nem tudom így kellek e majd valakinek. Teljesen magam alatt vagyok, sajnos néha eszembe jut az is, hogy jobb lett volna nem megtartani a kicsit, pedig nagyon szeretem.

2017. jan. 10. 16:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%
Nekem sok ismerősöm szült fiatalon, volt aki össze is házasodott a gyerek apjával, aztán elváltak. Pár hónap múlva talált mást. A többiekkel sem maradt együtt a barátjuk, de találtak mást, azóta is együtt vannak. Szerintem aki szeret, azt nem fogja zavarni a gyerek. Bár biztos van olyan akit zavarna, de ha ezért nem akar veled lenni, akkor nem is szeret.
2017. jan. 10. 17:17
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de a versenyképességedet tényleg csökkenti egy gyerek.

Egy nálad 7-8 pontos férfi (ha reális a pontozásod), örült volna, ha veled tervezhet családod (amíg gyermektelen voltál), most már nem leszel neki erre kívánatos. De 9-10 pontos férfiak közül is simán válogathatsz továbbra is könnyed szórakozáshoz.

Sok nőt megkritizál környezete, hogy ilyenkor könnyűvérűvé válik, de én megértem az ilyen nőket is.

Ha már a nekik ép hogy csak megfelelő férfiak sem akarják őket igazán megbecsülni, akkor inkább csak kötetlenül szórakoznak a nekik tényleg tetsző férfiakkal. Azon meg már nem kell filózniuk, hogy akkor hogy lesz gyermek, mert az már van.

2017. jan. 10. 17:18
 13/23 anonim ***** válasza:

én már láttam a környezetemben olyan példát, hogy igen boldog párkapcsolata lett valakinek 1-2 gyerek után.

nyilván sokan vannak, akiknek a gyerek kizáró tényező, de sokan vannak, akiknek meg pont nem. 23 éves vagy, ez nagy előny. én is úgy látom, hogy több az esélyed a 30 körülieknél, de sosem lehet tudni.

ne írd le magad, és nem kell megalkudnod. csak mert gyereked van, még nem kell összeállnod az első emberrel, aki hajlandó neked udvarolni.

2017. jan. 11. 03:15
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

A nők szemében "izgalmas, menő, jóképű, tehetős stb." pasiknak már biztos nem fogsz kelleni komoly kapcsolatra úgy, hogy gyereked van. Ha jól nézel ki, akkor még szabadidő-kapcsolatra jó leszel.

Egyébként az ilyen nagyon fiatal egyedülálló anyukák általában nagyon el akarnak kelni, és hamar bele is mennek a szexbe, emiatt könnyen meghúzhatók (tapasztalatból mondom!).

A lényeg, hogy találj egy olyan pasit, aki a párkapcsolati piacon alacsony értékkel rendelkezik, és esélye sincs arra, hogy a jó nőknél, de még az átlagosoknál is akár, labdába rúgjon. Mondjuk egy harmincas, kövérkés/vézna, közönséges képű gyári melóst, aki havi nettó 100-ért gürcöl.

Az olyan meg fogja becsülni, hogy végre nőhöz jut, még a gyereket is képes lesz ezért elviselni, és megjátszani, hogy tényleg érdekli.

2017. jan. 11. 08:18
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak rajtad múlik. De ne akarj minden áron társat. Nem szabad bárkivel összeállni, csak hogy legyen valakid. Legalább vannak szüleid, van szülői ház. Így mivel alig kell majd fizetned a lakhatásra, lesz elég pénzed, hogy magadra is költs, és lesz ki vigyázzon a gyerekre,jó eséllyel találsz majd valakit.

De tény, hogy a legtöbb pasi majd csak szexet akar tőled.Főleg azok, akik korban hozzád illenek és gyerekük sincs.Na egy ilyen pasi tuti nem fog bevállalni.Ahhoz tényleg nagy baleknak kéne lennie.

Mondom ezt úgy, hogy a te cipődben járok már jó ideje.

Egy tanácsot azért fogadj meg: Ha találsz is egy pasast, akinek kellesz, ne szülj még egy gyereket, mert ha az a pasi lelép, két gyerekkel még xarabb életed lesz.Fogyasztói társadalomban élünk, ez a párkapcsolatokra is vonatkozik.

Utószónak: egy pasi sem ér annyit, hogy hanyagold érte a gyerekedet. Ne felejtsd el, hogy felelősséggel tartozol érte halálodig. Egy férfi sem ér annyit, hogy a gyermeked szomorkodjon miatta. + az alkeszosokat és egyéb link alakokat messziről kerüld el.

2017. jan. 11. 09:09
 16/23 anonim válasza:
0%
Ezek a nők nagy része tényleg megérdemli mert csak itt sajnáltatják magukat kérdezgetnek de a dolog hátterében az áll általában hogy az a nő sarokra való ez a lételeme agybafőbe csalták a párjukat mostmeg pislognak hogy hoppon maradtak ... 23 éves vagy tehát biztos hogy találsz eggy balekot. De ne érezd magad megsértve. ez csak eggy gondolat volt mert leirtad hogy a párod férre ismerted de a hátterét nem és a kérdésed sem így szólt !
2017. jan. 11. 10:24
 17/23 anonim ***** válasza:

"A nők szemében "izgalmas, menő, jóképű, tehetős stb." pasiknak"... nekem pont egy ilyen ismerősöm neveli a (most már) felesége gyererekét csecsemőkorától... A nőt ugyanis terhesen hagyta ott az exe. És összejött ezzel a gazdag, jóképű, vicces, szórakoztató ismerősömmel.

Még csak nem is fiatal a nő. Szóval hajrá, csak te szabhatsz magadnak határokat.

2017. jan. 11. 21:12
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, ne aggódj! :)
2017. jan. 11. 21:45
 19/23 anonim ***** válasza:

17-es: aha... tehát adott volt egy terhes nő, aki még csak nem is valami hű de jó külsővel rendelkezik, nem egy 10 pontos a vonzereje. Gondolom a terhesség is meglátszott rajta, nyomott hagyott valamennyire a külsején.

És neki jutott egy jóképű, sportos, gazdag, menő, főnyeremény férfi, aki vígan neveli más ivadékát.

Ez annyira hihető mint a Bridget Jones filmek. Ha meg igaz, akkor a srác fejében valami nagyon durva defekt lehetett, hogy a lehetőségei ellenére ezt az utat választotta. Ha van is ilyen, ez a kivétel, nem a szabály.

2017. jan. 12. 08:28
 20/23 anonim ***** válasza:
44%

Hazudik, ez világos.

2017. jan. 12. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!