Más is ennyire magányos?
Munkatársaiddal nincs közös téma, érdeklődnek egyáltalán felőled, nem próbálkoznak haverkodni? Te próbálkoztál? Vagy nem a te "embereid", mármint nem olyanok akikkel szívesen haverkodnál vagy bármi?
Amúgy jó helyre tévedtél, ez a kategória tele van ilyen emberekkel ha gyakran olvasod, észre fogod venni :D
Én csak picit magányos vagyok, nekem sincsenek "barátaim" de már megszoktam.
Szerintem nálam súlyosabb a helyzet.
Sok barátom van, de totál egyedül érzem magam velük.
A munkahelyemen nem beszélek senkivel, mert nem találok bennük társat (ezért utálnak is)...sok nővel kavartam mostanában, de annyira egyedül éreztem magam még velük is, hogy inkább szakítottam az összesel.
Vannak napok amikor kimozdulni sem tudok otthonról a telefont kikapcsolom, és totál egyedül vagyok egésznap...a szüleimmel élek,de nem nagyon beszélek velük (pedig nagyon jó szülők).
Legtöbbször elszoktam menni csak "kalandozni" iszok meg csavargok a városban aztán haza esek készen berúgva stb. Kizárólag részegen tudom jól érezni magam...
Szóval van más is így ezzel. 24f
Én gyakorlatilag nem beszélek egész nap senkivel. Magánvállalkozó vagyok, egyedül dolgozom. Szülőkkel élek, van egy távkapcsolatom.
barátaim nicnsenek sajnos, akik meg vannak azok jó messze laknak és alig tartom velük a kapcsolatot. valóban ahgoy mondod néha jó érzés volna elbeszélgetni emberekkel, de egyszerűen azt veszem észre hogy az emberek nem akarnak beszélgetni. Én sok ismerősömre ráírtam facen is, és mind kikerültek. Egyirányú beszélgetésbe kezdek midnig mindenkivel, sosincs kérdés, vagy önálló gondolat, egyszerűen csak egy smiley vagy egy rövid válasszal, aha-val elintézik és kész. Én már egy jó ideje nem foglalkozok senkivel, de régen is így volt, aki nem keres azt én se keresem. Rájöttem hiába keresem az adott illetőt ő úgy sem érdeklődik utánam.
Mindenki elvan a maga kis világában. Így én is.
Én is így vagyok, esetleg alapíthatnánk egy klubbot :D
25F
Harcosok klubja :D
Van egy üres pincéje valakinek? Valamelyik este péppé verhetnénk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!