Nagyon magányos vagyok. Mit tegyek? 20/f
Tudom, hogy ismerkednem kellene meg stb, de nem vagyok egy könnyen ismerkedős fajta. Bulikba nem járok. Őszintén szólva általában itthon ülök magamban. És épp ez a baj, hogy állandóan egyedül vagyok, néha váltok egy pár szót a szüleimmel, de ennyi, meg persze munkahelyen is elvagyok a kolégáimmal,mert nem lehetsz egész nap csendben.
Ilyenkor, szabadnapokon meg csak gyötrődöm, hogy nincs kivel programmokat csinálni, vagy nincs kivel beszélgetnem, együtt lennem.
Más velem egyidős fiatal elmegy a haverjaival akár csak hülyülni is, de nekem nem igazán vannak olyanok, akikkel mehetnék.(Van 2 barátom,de Ők Bécsben élnek,szóval ritkán találkozunk csak)
Mit tehetnék?
Mivel tereljem el a figyelmemet a magányról?
20/f
nincs valami hobbid?
ismerkedj neten, nem a legmenobb megoldas, meg hasonlok, de legalabb nem ol meg a magany:D
ha gondolod, beszelgethetunk, szivesen meghallgatlak. :)
16l
Focizom,meg videójátékozom,ez a két hobbim van
Nem járok sem kocsmába,sem.pedig bárba,alkoholt nem fogyasztok szóval minek mennék ilyen helyekre.
Ha focizol viszonylag könnyű dolgod van, gondolom nem egyedül játszol
16/l
Igen,nem egyedül játszom,de Ők eljárnak bulizni,stb... teljesen mások mint én,
Mondjuk az is igaz,hogy eléggé gátlásos stb.. vagyok,és elég hosszú idő mire valakivel lazán,felszabadultan tudok beszélni,amire a mai rohanó világban nincs idő,meg amúgyis szinte soha senki nem keres,nem ír senki fb-n stb...
Győr-Moson-Sopron megyében.
Nem szeretem a discókat,nem iszom alkoholt,meg amúgy is csak a létszámot növelném,nem akarok senkit sem zavarni
Igen a hozzáállásommal is lehet baj van,mivel nehezen ismerkedek,barátkozok,és ez lányokal szemben megsokszorozódik.
Meg egyébként is eléggé visszahuzódó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!