Hogy vészeljem át ezt az időszakot?
Egyik esetet ne húzd rá a másikra, kezdj mindig tiszta lappal, és ne legyenek elvárásaid.
Figyelj a beszélgető partneredre, és ne a magad nyavajgásaira tekints. Feledkezz el magadról, hogy te mit szeretnél, hogy a másikra tudj figyelni.
Mert "az kap-aki ad".
választ adni...
mire?
a szakember adjon választ és változz meg
ez
és ezen te kell dolgozz nem mi
"Az egyetlen amivel elterelem a gondolataimat, hogy folyton ufós műsorokat nézek a neten"
Nem tanulsz?
Esetleg dolgozol?
Én 23 vagyok de így még életemben nem unatkoztam és ez teljesen független a barátoktól:P
igen de az a kérdés itt az állapotodra tekintve
és sőt segiteni kell rajtad
de lehet? te is kell akard
itt csak mindenki leir amit tud
de szakemberkhez kell menni , itt hogy gondoltad el valaki tanács után megtudna gyógyitani?
voltál kezelésen? milyen munkát szeretnél? ha egyáltalán megbirsz birkozni a kiadott feladatokra
mert sajnos aki depressziós és más dologban is szenvedsz te irtad kb 4 féle elmebaj
nem tud dolgozni
előszőr ki kell kezeljenek érted?
Ebből a rövidke életképből rengeteg lelki probléma mutatkozik meg. Szeretethiány, rossz szocializálódás, alvászavar, céltalan és önpusztító élet. Megkockáztatnám, hogy kövér vagy. Ezek nem vádak és nem szemrehányások. Mennyire ismered önmagad? Öszinte vagy magaddal? Szereted magad? Ezek mind nagyon nehéz dolgok pláne, ha a szüleidtől ezeket nem tudtad elsajátítani, mert lehetségesen nekik sem volt senki aki megtanítsa. A pótcselekvések és a függő/támaszkodó kapcsolatok torzítják a személyiségget. Nincs reménytelen ember. Ebben a korban rögzül be a felnőtt személyiség, amin ugyan később lehet változtatni , de sokkal több munkát igényel. A betegségek, az alvászavar, a depresszív állapot, mind kommoly tünetei a lelki küszködésnek. Nem hinném, hogy buta vagy.
Honnan ered mindez? Minek mi az ok-okozata? Mennyi energiát teszel a változásba? Szereted magad? Tiszteled magad? Mennyire tudsz őszinte lenni magadhoz? És a legfontosabb, félni akarsz vagy élni?....stb oldalakat lehetne írni
Saját tapasztalat: Vannak dolgok amiket nem tudtam egyedül megoldani. Egy pszichológus rengeteget tud segíteni, de a munkát akkor is nekem/neked kell elvégezni. Én nem akartam, hogy a félelmeim irányítsák az életem.
"élni lehet és nem csak muszáj"
Igazán sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!