Vannak olyan emberek/olyan emberi sorsok amelyben az adott illetőnek sosem lesz párja?
Szerintem pedig létezik valamennyire sors. Már az is sorsnak számít, hogy valaki olyan testi adottságokkal születik, hogy omlanak utána a nők/férfiak. A másik pedig olyan szellemi adottságokkal születik, hogy a kisujjából kirázza a matekot. Persze mindenkinek tenni is kell a saját boldogulásáért.
(Biztos már más is járt úgy, hogy a józan ész azt diktálta, hogy tedd meg/vedd meg/csináld meg azt a bizonyos dolgot, de a belső érzés/intuíció/lélek pedig az ellenkezőjét sugallta. Későbbiekben kiderült, hogy a belső megérzéssel járt jobban az ember. Ez is egyfajta sorsnak fogható fel.)
Mondjuk aki jól néz ki és nincs tele gátlással, felszabadult azt tuti, hogy egy buliban vagy utcán sokkal előbb fog magának társat találni. Aztán az más kérdés, hogy a talált társ milyen külső és belső tulajdonságokkal fog rendelkezni.
Egy olyan személy, aki tele van gátlással, talán szegényebb családban nő fel, külsőre nem néz ki annyira jól, nem csak a bulizás és a részegség az életcélja, talán eléggé eldugott helyen lakik az biztos, hogy nehezebben fog magához illő társat találni.
(Ha nem létezik sors, akkor az hogy van, hogy az egyik embernek a kőműves munkához, a másiknak a tanításhoz, a harmadik embernek a mérnöki tevékenységekhez van tehetsége) - ez csak költői kérdés volt.
A kérdezőnek konkrétan azt tudom javasolni, hogy biztosan van az életében olyan tevékenység, amit szívesen végez. Na, hogyha létezik ilyen tevékenység/dolog akkor arra kell ráhajtania. Mert ha valamit szívesen végez az ember, akkor a pozitív kisugárzását más emberek is érzékelni fogják, és valószínűleg abban a körben/helyen ahol azt a tevékenységet végzi hozzá hasonló emberek fognak megfordulni. Ha már van egy közös téma, amiről jó szájízzel tudnak beszélgetni az emberek, akkor az egy jó alapot ad a további közös ismerkedéshez. Ez lehet: szórakozóhely, közös hobby: kutyasétáltatás, könyvtárlátogatás (sok könyvtárban internet is van!), bevásárlás, sport, nyelviskolába beiratkozás - bár ott a hangsúly a tanuláson van (1-szer járt hozzánk a nyelviskolába egy németül tök perfekten tudó srác csak azért, hogy valami nőt összeszedjen magának :-), sütés-főzés, strand. Azonban ha Neked a szellemi adottságaid jobbak, mint a testiek, akkor olyan lehetőségeket kell megcéloznod, ahol azokat a képességeidet tudod megcsillogtatni. pl.: túrázás - túráás közben tudnak az emberek beszélgetni egymással, ha megálltok pihenni, akkor induláskor lehet segíteni a lányoknak feladni a hátizsákot. Óh, milyen lovagias egy srác! :-)
Úgy látszik nekünk ez jutott kérdező.:)
En is egyedül voltam kamaszkoromban..sosem voltam bulizni,nem voltak barátaim,nem flörtölt velem egy lány sem,nem csokoloztam.
Akik kimaradnak a fiatalkori élményekből az nem érdemli meg hogy párja legyen.
Mi már szuzek maradunk.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!