Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Társalgás reménye mondjuk most?

Társalgás reménye mondjuk most?

Figyelt kérdés
Csak valaki írjon valamit, én kíváncsi vagyok mindenre, mindenki jóarc, csak nem beszél velem senki
2016. dec. 2. 23:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

ma 01:52

Telefonálás nem nehéz ha egyik fél nyitott,ha mindkettő csak hallgat akkor tényleg nehéz. Nekem sosem jelentett ez akadályt.

2016. dec. 3. 10:17
 22/28 anonim ***** válasza:
Beleolvastam, érdekeseket írsz, kérdező. Melyik korosztály vagy?
2016. dec. 3. 19:37
 23/28 A kérdező kommentje:

Nem ismerem más lányok magas igényeit, úgy az igényeket magában sem, lévén ki vagyok csúszva a jelenlegi társadalmi dolgokból, meg úgy önmagában nem érdekel az egész. Azt hiszem általánosítasz. Én most például teljesen feleslegesen írnám ide, hogy messziről nem érdekel ki hogy néz ki, mert más dolgokat keresek az emberekben, ha te emiatt megpróbálnál írni nekem, majd néhány üzenet után azt mondanám, hogy nem bírlak, akkor én is az a lány lennék a szemedben, mint az összes többi, akit a külső érdekel csak. Semmi sem ilyen egyszerű. Én értékelem, ha valakinek fejlett lelki világa van, értékelem, ha intelligens, de ettől még nem feltétlen fogom kedvelni. Függetlenedj el attól, amit gondolnak rólad, meg attól is, amilyen képet festesz másokról és magadról miattuk, és nem lesznek szar estéid. Tudom, hogy milyen emberek tudnak ilyen sérüléseket okozni, de azok ők, a véleményük pedig nem te vagy.

Egyébként pedig 19 vagyok, szóval gondolom ez a 19es korosztály.

2016. dec. 4. 02:19
 24/28 anonim ***** válasza:
Amúgy miért nem beszél veled senki? Talán túl unalmas lennél nekik?
2016. dec. 4. 08:27
 25/28 A kérdező kommentje:
Gyakorta unalmas vagyok, de a probléma inkább az, hogy mások nem érnek rá. Ha pedig idegenekről van szó, akkor szimplán nehezen kooperálok másokkal, mert elcsevegni bárkivel el tudok, de a tartalmas és hosszú beszélgetéseket többre értékelem, arra viszont elég nehéz partnert találni, mert én mindig másról akarok beszélni, mint amihez nekik kedvük van. Szóval igazából problémás vagyok.
2016. dec. 4. 18:17
 26/28 anonim ***** válasza:

tartalmas és hosszú beszélgetések

Ehezz szerintem idösödnöd kell hogy rengeteg témáról legyen véleményed és kitudjátok tárgyalni..Személyes beszélgetéseket jobban preferálnád?

én rám is rám irhatsz ha gondolod,szivesen beszélgetek veled itt..

van egy motivációs videom is amit szoktam elküldeni másoknak erőt meritenek bellőle.

2016. dec. 4. 19:09
 27/28 anonim válasza:
Ezt a dolgot szerintem nem úgy kell felfogni, hogy problémás eset vagyok. Mert szerintem ebből kerekedhet ki egy érdekes társalgás. Kölcsönösen meghallgatják egymást az emberek. Nem csak egy téma van kivesézve, de más témákkal színesítve amikre meglehet a másik fél nem is gondol vagy sose fordultak meg a fejében azok a kérdések, gondolatok. Személy szerint én kedvelem az ilyen társalgó partnert, ahol nem 100%-ra egyeznek az érdeklődési körök, hanem kicsit más, több irányba van terelgetve a beszélgetés. Így lehet igazán megismerni a másik felet. Aztán lehet ilyen gondolkodás menettel csak én vagyok.
2016. dec. 9. 23:08
 28/28 anonim ***** válasza:
Előző, szívemből szóltál!
2016. dec. 10. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!