Társalgás reménye mondjuk most?
ma 01:52
Telefonálás nem nehéz ha egyik fél nyitott,ha mindkettő csak hallgat akkor tényleg nehéz. Nekem sosem jelentett ez akadályt.
Nem ismerem más lányok magas igényeit, úgy az igényeket magában sem, lévén ki vagyok csúszva a jelenlegi társadalmi dolgokból, meg úgy önmagában nem érdekel az egész. Azt hiszem általánosítasz. Én most például teljesen feleslegesen írnám ide, hogy messziről nem érdekel ki hogy néz ki, mert más dolgokat keresek az emberekben, ha te emiatt megpróbálnál írni nekem, majd néhány üzenet után azt mondanám, hogy nem bírlak, akkor én is az a lány lennék a szemedben, mint az összes többi, akit a külső érdekel csak. Semmi sem ilyen egyszerű. Én értékelem, ha valakinek fejlett lelki világa van, értékelem, ha intelligens, de ettől még nem feltétlen fogom kedvelni. Függetlenedj el attól, amit gondolnak rólad, meg attól is, amilyen képet festesz másokról és magadról miattuk, és nem lesznek szar estéid. Tudom, hogy milyen emberek tudnak ilyen sérüléseket okozni, de azok ők, a véleményük pedig nem te vagy.
Egyébként pedig 19 vagyok, szóval gondolom ez a 19es korosztály.
tartalmas és hosszú beszélgetések
Ehezz szerintem idösödnöd kell hogy rengeteg témáról legyen véleményed és kitudjátok tárgyalni..Személyes beszélgetéseket jobban preferálnád?
én rám is rám irhatsz ha gondolod,szivesen beszélgetek veled itt..
van egy motivációs videom is amit szoktam elküldeni másoknak erőt meritenek bellőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!