Tudnátok olyan chat oldalakat ajánlani ami nem kimondottan társkereső, csak simán egy platform amin lehet beszélgetni?
1, Megnéztem ezeket, és hát nem igazán győzött meg. (Azaz igazság h én inkább lányokkal beszélgetnék.)
1 nap alatt mondjuk ~6-szor próbáltam az anotalk oldalt (a nap minden szakában kb) ebből egyszer dobott be egy partnert pedig az oldal jelzi h 200-300 ember beszélget jelenleg. Nem tudom h nálam van e a hiba de elég érdekes. (2 perc várakozás után kiléptem.)
ismeretlenek.hu - Oldal 2 3 embert jelez szóval ezt hagyjuk.
2, Elsőre jó ötletnek tűnt de most már nincs sok kedvem efféle játékokkal játszani csak ezért. Tippnek jó, szóval biztos h van aki tud így barátságokat kötni.
chat.hu- Megnéztem ezt is. Pár éve amikor utoljára láttam még más volt, ez a telós dolog nekem nem igazán jön be...
Anotalk,ismeretlenek. hu
Csak az a gond,hogy már majdnem mindenki ismerkedni akar ott
Viccet félretév: teveclub.hu
Sok a tini és sok a felnőtt is. Én barátokat is ott ismertem meg.
5, Ha még aktuális akkor írj privibe. :)
6, Egy megnézést megért volna, bár.. Eléggé randioldalnak tűnik. De ilyen cuccok most is vannak sztem, bár már nem követem ezeket a mai, fiatalok által kedvelt oldalakat, appokat.
7, Ezeket már írták, sőt meg is néztem, még a véleményemet is leírtam....
8, Az még létezik? Durván évtizedes mutatvány. :D Erre most tuti regisztrálok már csak azért is h megnézzem, kemény.
Köszi a válaszokat srácok, de kezdek kicsit kételkedni ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!