Miért érzem enyire magányosnak magam, olyan lelkibeteg vagyok már, miért nem találok magamnak barátokat?
Mi volt ebben a rosszindulat?
Kezdem érteni mi a probléma, te túlságosan érzékeny ember vagy, és még azt is sértésnek veszed, ha megdicsérnek.
Sajnálom, de én sem barátkoznék veled, egyszerűen lerí rólad, hogy még esélyt sem adsz magadnak.
Először magadat fogadd el, utána esetleg lesznek barátaid. Viszont a legjobb barátod csak és kizárólag saját magad lehetsz. Ki az aki egész életedben elkísér? Saját magad. Ezért érdemes jó kapcsolatot kialakítani magunkkal.
En sem értem, honnan meg, az emberekbe ez a rengeteg rosszindulat meg ellenségesség, elképesztő, amiket itt olvasok...
Sajnos a barátságokhoz szerencse kell, vagy lesz, vagy nem. Sokat kell emberek közé járni, halistennek nem mindenhol csak taplók vannak, mint itt. Ne ítélj az itteni "összetételből", a legtöbb normális ember ide nem irkál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!