Hogyan lehet valaki egyedül boldog?
Szerintem az egyénen múlik.
Pl az én felfogásom szerint a kapcsolat egy felesleges nyűg így nem is mászom bele. És ha "adódna lehetőség" azt a lehető leggyorsabban lepasszolom. Már volt 4-5 ilyen.
Egész életemben ösz 1 volt 3 hónapig nekem nem is kell több.
Keres valami számodra értelme elfoglaltságot, én is azt teszem.
Tökmindegy mit beszéltél be magadnak agykontrollal,a lényeg az hogy nem vagy boldog így
Van amikor jót tesz az hogy nincs senkije az illetőnek egy bizonyos ideig,de mint írtam ez hosszútávon nem múködik.Én is próbáltam így élni és nem ment,csak besavanyodik ettől az ember
Valakid kell hogy legyen,legyen az akár szexpartner vagy élettárs mert ellenkező esetben ez nem tesz jót a léleknek
Viszont az is igaz hogy nagyon sok idióta csitri van ezen a Földön és sajnos a normális srácok nagyon nehezen tudnak hozzájuk illő párt találni.Én is csak a szerencsének köszönhetem hogy találtam egy hozzám illő személyt,előtte hosszú évekig kerestem az igazit,sok szenvedésen mentem keresztül mire megtaláltam azt akire szükségem van.Tehát én nem a levegőbe beszélek hanem tapasztalatból
Ez így nem jó hosszútávon.Ha valaki mégis így éli le az életét az majd nagyon megfogja bánni.Majd 70 évesen mondani fogjátok hogy lehet nem kellett volna lepontozni engem hanem inkább megfogadni a tanácsomat.De mindegy ti tudjátok mit csináltok az életetekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!