Hogyan lehet valaki egyedül boldog?
Igen, ha megtalálod a harmóniát a belsőddel és amitől jól érzed magad, hobbi dolgok, elfoglaltságok, kikapcsolódások, ilyenek.
A legtöbb ember aki párkapcsolat és barát függő, az nincs harmóniában a saját énjével és a külvilággal, ezért pótolja az említettekkel. Persze ez nem minden magányos embernél, vagyis inkább sokaknál nem érvényesül, ezért elveszik és marad depis, pszichés gyötrelemben.
Jaj ugyan már! Azért vagyok kapcsolatfüggő mert az igazat mondom? Hosszútávon igenis beteges dolog az egyedüllét. MINIMUM szexpartnernek lennie kell.Nyugodtan le lehet pontozni,de nem az én hibám hogy szociális problémákkal küzdtök és ezt azzal próbáljátok megmagyarázni magatoknak hogy "boldogok" vagytok egyedül is
Mint mondtam ezek az emberek még saját maguknak is hazudnak vagy súlyosan betegek.Hurrogjatok le nyugodtan de nem az én lelkem fog megnyomorodni hanem a tiétek.Még addig változtassatok az életeteken amíg nem késő.Rövid távon még lehet így élni de hosszútávon.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!