12 éves lány anyával alszik?
Vegyél neki egy kislámpát az ágya mellé amit égve hagyhat amíg nyugodtabb nem lesz. Játsz vele néha olyat hogy bekötöd a szemét aztán ő a tiédet és vezetitek egymást vagy tapsolsz neki ...Ilyenek. Dicsérd meg ha bevállalja.
Kicsi még a 12 éves ..főleg ha válás vagy ilyesmi van a háttérben akkor lassabban megy az elválás. Nemsokára visszasírod ne félj :) 1-2 év és kineveti saját magát ezért.
Én is félek a sötétben kicsi korom óta.
És sokáig anyáékkal aludtam.
Engem a tesóm sokat ijesztgetett is, meg ha ijesztő filmet láttam hetekig kísértett. Mai napig nem nézek horrort, mert nem bírom.
Már így huszonévesen tudok egyedül aludni, de csakis tévé mellett.
Ennek a szorongásnak biztosan oka van, esetleg vidd el egy pszichológushoz.
Nekem apám alkoholista volt, félrelépett, vert, anyám folyton öngyilkossággal fenyegetőzött stb. Úgyhogy biztosan nálam is visszavezethető a dolog, csak az én szüleim szrtak rá, majd elmúlik alapon.
Hát nem múlt el, de már el tudom intézni magamnak, hogy elkerüljem az ilyen helyzeteket.
De pl. éjjel ha nincs itthon senki még villany mellett sem merek elaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!