Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Milyen belül fájni?

Milyen belül fájni?

Figyelt kérdés

Tudjátok milyen 27 évesen szűznek lenni? Hogy milyen senkinek nem kelleni? Szerintetek mi, akik így vagyunk önszántunkból választottuk ezt, mert nekünk ez annyira jó?

Én sem így terveztem! Annyira szerettem volna valakit, aki szeret és elfogad úgy, ahogy vagyok. Akinek idővel gyermeket is szülhettem volna, minden vágyam egy gyerek lett volna. Nem jó nézni, ahogy a barátnők idővel férjhez mennek és gyereket szülnek, én meg ott vagyok egyedül a nullán.

És ha ez már önmagában nem lenne elég, akkor más emberkék még inkább hozzátesznek, ahhoz, hogy belül még inkább fájjunk. Minden kis vita/veszekedés során az első amivel támadnak, hogy szűz vagyok. Mire jó ez?

Minden erőmmel azon vagyok, hogy végre sikerüljön teljesen elfogadnom a helyzetemet. Valamennyire már sikerült de még nem teljesen az erőm pedig már fogytán van. Úgy szeretnék egy reggel úgy ébredni, hogy megbékéltem ezzel a szarral. De nem megy!

2016. nov. 14. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Ha hiszed ha nem tenyleg ugy van mint a mesekben es erdemes varni a szoke herceget. Az meg hogy azzal tamadnak hogy szuz vagy nagyon szanalmas dolog. Attol mert 27 vagy es szuz nem jelenti azt hogy nem talalhatod meg az igazit es nen adhatod oda neki magad. Talan jobban orulnel ha taknyos 13 eves lennel aki mindenkivel osszefekszik?vagy most igy 27 evesen fekudnel ossze akarkivel? Erezd jol magad a borodben es legy buszke ra hogy szuz vagy! Manapsag taknyos kolykok mindenkivel osszefekszenek mert ez a divat gondolkodj pozitivan es ne torodj massal. Ha meg valakinek nem tetszik kerdezd meg hogy megis hol faj neki?mit zavarja ot?
2016. nov. 14. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

Pontosan tudom milyen érzés, én ugyanígy voltam ezzel. Jelenleg most épp kellek valakinek, szóval megszűnt ez az érzés.

De aki azzal támad, hogy szűz vagy ismerkedésnél, azt hagyd faképnél. Nincs elég intelligenciája, hogy beszélgetést lehetne folytatni vele.

De biztos lesz valakid szerintem. Csak légy nyitott az ismerkedésre, de mégse erőltesd.

2016. nov. 14. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj! Én 36 évesen vagyok szűz. Én sem így terveztem. Annyira csúnya sem vagyok. Egyszerűen nem találtam hozzám való férfit.
2016. nov. 14. 14:15
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Rám is ez a sors vár nyugi, csak én még mellé 16 évesen alkoholproblémákkal is küzdök :(

16/F

2016. nov. 14. 15:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt sem írtad meg, hogy tulajdonképp mért jött elő ez a helyzet, és hogy akarattal tudsz-e változtatni rajta vagy sem... amúgy meg vannak rengetegen sokan így, a napok ugyanúgy eltelnek, keleten kel a nap és nyugaton is nyugszik mint mindenki más számára. Meg elhet szokni.
2016. nov. 15. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!