Ha eszem rövid időn belül nagyon fájni kezd a hasam, és ki is jön belőlem hasmenés formájában. Pár napja van ez, mitől lehet és mit csináljak?
Köszönöm a válaszod!
Képzeld van lábam, sőt még szám is, és tulajdonképpen munkahelyem is, de ha most így jobban belegondolok, szabadságom hát az pont nincs. Szar ügy.
Úgyhogy nem tudok elmenni orvoshoz, illetve eltudok persze, de utána már dolgoznom sem kellene menni, merthogy ki lennék rúgva.
És sajnos se anyuci, se apuci nem tart el, így ezt önerőből kell kiviteleznem.
Nyilván ha odáig jutnék, hogy kiszáradástól kellene tartanom, akkor max felhívom az ügyeletet, de annyira rossz állapotban még nem vagyok, így meg max kiröhögnének.
A háziorvosom minden nap 8-12 között rendel, én pedig 8-16:30-ig dolgozom. Tényleg szar ügy, de ez így megy sajnos, nem dolgozol, ki vagy rúgva, vesznek fel mást. Többeket küldtek el emiatt. Én ameddig lehet csinálom (mellette keresek másik munkát( de ez most a kérdés szempontjából mindegy, de ha lehet itthon próbálnám megoldani.
Nem szokott ilyen bajom lenni, nem vagyok ebben járatos, de hátha valakinek van alternatív ötlete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!