Hasmenés ellen vmi? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Bepanthent próbáltátok már? Nekünk az nagyon jó, ha baj van a popsival.
Hasmenés ellen nem tudok mit mondani. (esteleg Normaflor, hátha helyrehozza odabent a dolgokat)
A Normaflore kipucolja a beleket ezért átmenetileg még inkább hígabb lesz a széklete. Ajánlom a Hipp ORS 200-at ami sárgarépa-rízs ital. Gyógyszertárban, rossmannban, dm-ben lehet kapni 250 ft körül van. Ha nem issza meg a kicsi akkor én 100%os narancslével keverem vagy multivitaminnal. Észre sem veszi.
Fenekét minden alkalommal mosd le, majd kend be betadinnal.
Szia!
A kisfiam antibiotikumot kap már másfél hónapja,ez annyira tönkretette a beleit,hogy folyton hasmenése van.A védőnőm tanácsolta,hogy főzzek neki rizsnyákot.Megkérdeztem a doktornőnktől és ő is rábólintott.Régen ezt adták a babáknak ha ilyen problémájuk volt.
Tegnap elkészítettem és mára már nem ment annyira a hasa.
Ha gondolod próbáld ki,ártani nem ártasz vele.
Megmosod a rizst és felteszed bő vízben forrni.Addig főzöd amíg szét nem főnek a szemek,ha kell mindig felöntöd vízzel.Ha készen van összeturmixolod.Olyan állagú legyen mint egy szirup.Ha sűrűbb öntesz hozzá felforrt,lehűtött vizet.Egy mokkáskanállal kell adni egyszerre evés előtt a babának 2-3 alkalommal naponta.Az én kisfiam 2 hónapos és neki ennyit mondtak.Szegénykémnek nem nagyon tetszik,de azért megeszi.
Neki annyira ment már a hasa,hogy szinte csak barna víz jött ki belőle.Viszont mióta kapja/másfél napja/ sokkal jobb,kezd darabos lenni.
Remélem tudtam segíteni.
Jobbulást nektek!
Nagyon szépen köszönöm! Ezt ki fogom próbálni. Már a fiamnak is csak víz szerű jön ki.
Már ordít, ha tisztába teszem...
Szia!
Ma reggelre teljesen elmúlt a hasmenésünk,szép krémszerű volt a kisfiam széklete.:)
Remélem nektek is segíteni fog.Esetleg kipróbálhatod a smecta port is,az is jó/bár nekünk csak pár napig használt/.
A fiamnak is elmúlt ma reggelre és már a popsija sem fáj annyira tisztába rakáskor, mert már nem sír. Alkalmaztuk a disznózsíros kenegetést. Sok répalevet ivott, meg sok répát és almár evett. Ja, és én is adtam Neki Smecta-t.
Köszi mindenkinek a sok hasznos tanácsért!
Igen, már jobban van. Igazából már csak az orrát kell szívni. A hasmenéssel már semmi gond.
Ti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!