Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtatok már hatalmasat? Meddig fog fájni belül?
Hogy képesek az emberek a másik lelkét csak úgy szétcincálni és észre se venni, azután, h valaha szerették?
És miért rúgnak bele még akkor is, amikor a földön fekszik?
engem tortek ossze, de nem szandekosan, illetve nagyon aranyosan es kimeletesen kozoltek.
tavaly aprilisban szerettem bele, ez oktoberben tortent es azota sem hevertem ki 100%-osan
de akkor miért hazudik szerelmet? akkor ne hazudjon.
egy valamit várok el, h tiszteljen, ha szakítunk, azután is. emberek vagyunk és felnőttek, és úgy viselkednek néhányan, mintha a másik lelke csak egy törlőkendő lenne: használod és eldobod.
undorító ez az egész.
Pár hete történt velem is hasonló.
Kezdek kijönni belőle, lassan. Fel kell állni, nem fetrenghetek a földön, senki más nem fog segíteni rajtam, csak én.
'használod és eldobod'
Igen, ez a mai mentalitás, erre nevel a mai világ, a gazdaságon keresztül főként. - mint a törlőkendő esetében, vagy egy új telefon autó... eldobod, lecseréled, ettől leszel valaki... keress olyat, aki másképp gondolkodik, azért nem lehetetlen, csak nehéz. - de azt se feledd el, hogy értékeljenek, azért tenni is kell ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!