Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csalódtatok már hatalmasat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódtatok már hatalmasat? Meddig fog fájni belül?

Figyelt kérdés

Hogy képesek az emberek a másik lelkét csak úgy szétcincálni és észre se venni, azután, h valaha szerették?

És miért rúgnak bele még akkor is, amikor a földön fekszik?

2014. máj. 1. 20:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Igen. Több, mint két éve történt, és még mindig fáj, szerintem sose fog elmúlni.
2014. máj. 1. 20:27
 2/20 fahéjas Alien ***** válasza:
Ez egyszerű. - mert elsősorban mindenki önző és magára gondol. Viszont, ha valaki tényleg szeret az más, ha belegondolsz a szeretet az önátadás/önfeláldozás vagy valami ilyesmi... de amíg ez nincs addig, csak önzőség van. A mai emberekre meg különösképp jellemző, hogy nem szeretettel( annak bárminemű formájával) nyitnának egymás felé. Hódít az egó.
2014. máj. 1. 20:28
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

engem tortek ossze, de nem szandekosan, illetve nagyon aranyosan es kimeletesen kozoltek.

tavaly aprilisban szerettem bele, ez oktoberben tortent es azota sem hevertem ki 100%-osan

2014. máj. 1. 20:29
 4/20 A kérdező kommentje:

de akkor miért hazudik szerelmet? akkor ne hazudjon.

egy valamit várok el, h tiszteljen, ha szakítunk, azután is. emberek vagyunk és felnőttek, és úgy viselkednek néhányan, mintha a másik lelke csak egy törlőkendő lenne: használod és eldobod.

undorító ez az egész.

2014. máj. 1. 20:31
 5/20 anonim ***** válasza:
Néhányan?? A legtöbb ember ilyen. Egy darabig teszi a szépet, mert jól esik neki, hogy a másik odavan érte, aztán amikor már nincs szükség rá, akkor pápá...
2014. máj. 1. 20:32
 6/20 anonim ***** válasza:

Pár hete történt velem is hasonló.

Kezdek kijönni belőle, lassan. Fel kell állni, nem fetrenghetek a földön, senki más nem fog segíteni rajtam, csak én.

2014. máj. 1. 20:34
 7/20 fahéjas Alien ***** válasza:

'használod és eldobod'

Igen, ez a mai mentalitás, erre nevel a mai világ, a gazdaságon keresztül főként. - mint a törlőkendő esetében, vagy egy új telefon autó... eldobod, lecseréled, ettől leszel valaki... keress olyat, aki másképp gondolkodik, azért nem lehetetlen, csak nehéz. - de azt se feledd el, hogy értékeljenek, azért tenni is kell ám!

2014. máj. 1. 20:35
 8/20 A kérdező kommentje:
tettem érte, h értékeljen. hidd el. nem olyan vagyok, mint a legtöbb csaj itt. de ennyit értem vele.
2014. máj. 1. 20:37
 9/20 anonim ***** válasza:
3 napja rúgtak belém amikor már a földön hevertem. És nem tudom meddig fog fájni de most még nagyon élénk az élmény.
2014. máj. 1. 20:38
 10/20 anonim ***** válasza:
én ugyan pasi vagyok, de hiába tettem azért, hogy értékeljenek, eddig senkinek se ment... most már szarok rá, aki úgy gondolja, hogy értékes vagyok számára, azzal lehet valami, a többieket leszarom. Csináld te is így, bajod nem származhat belőle :)
2014. máj. 1. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!