Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csalódtatok már hatalmasat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódtatok már hatalmasat? Meddig fog fájni belül?

Figyelt kérdés

Hogy képesek az emberek a másik lelkét csak úgy szétcincálni és észre se venni, azután, h valaha szerették?

És miért rúgnak bele még akkor is, amikor a földön fekszik?

2014. máj. 1. 20:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem 4 évig fájt.

Fél év után már azt éreztem, hogy túltettem magam rajta. De igazán csak pár hónappal ezelőtt, vagyis 4 év után jöttem rá, hogy most vagyok túl a dolgon legbelül.

2014. máj. 1. 20:44
 12/20 anonim ***** válasza:

Csalódtam... Lassan közeledik az egy éves évfordulója annak, hogy megtudtam a barátnőmről azt, hogy végigkefélte a fél nyarat egy cigány csődörrel... Előtte pedig vagy 10 másik fiúval csalt meg, amit én balga nem vettem észre...

Utána még belém rúgtak azzal, hogy a cigány kanja zaklatott telefonon és fenyegetett. Meddig fáj? Igazából sokáig és azóta konkrétan nem vagyok képes senkiben sem megbízni.

Ilyenek sajnos az emberek. Mindenki lehet a fsaz másik oldalán is... csak most nekem ez jutott. :)

2014. máj. 1. 20:45
 13/20 A kérdező kommentje:

ó a zaklatás nekem is kijutott, sőt mai napig is kijut...

olyanok sokan, mint a gyerekek. érthetetlen.:)

2014. máj. 1. 20:47
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen eljutottam odáig, hogy csak a 25 fölötti csajokkal vagyok hajlandó ismerkedni, alatta 99%-ban érzelmileg éretlen az összes csaj. Na, most már úgy néz ki, hogy a 25 felettiek java része is éretlen, amelyikük meg nem, az nem fog a korosztálya alattival kezdeni :D
2014. máj. 1. 20:49
 15/20 A kérdező kommentje:
akkor én 30as férfiakkal állok le ezentúl. báááár. sajnos nem bízom már senkiben sem.
2014. máj. 1. 20:50
 16/20 anonim ***** válasza:
Mi történt?
2014. máj. 1. 20:54
 17/20 anonim ***** válasza:

Ne kösd korhoz az ismerkedést. Persze van egy bizonyos határ, pl ha elmúltál 18, akkor alatta nem kezdesz.

De a rossz tapasztalataid miatt ne dobd el a lehetőségét egy akár normális kapcsolatnak, csak azért, mert nem esik bele a megszabott kor intervallumba.

2014. máj. 1. 21:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Az elsőt kb. 4-5 évig szenvedtem szakítás után. Amikor kezdtem észhez térni, belefutottam egy majdnem teljesen ugyanolyanba, amiből most kezdek kilábalni 3-4 év után. Talán túl komolyan vettem a dolgokat... :) 28/F
2014. máj. 1. 21:30
 19/20 anonim ***** válasza:
23 évesen, pont a születésnapomon kijelentettem, hogy nekem soha többet nem kell nő. Na azóta nem is volt senkim. Ennek már 3,5 éve és ezek után se változott az álláspontom!
2014. máj. 1. 21:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Először is én a szamuráj kardot javaslom

Másodszor ne hagyd hogy a földre verjenek vágd ketté a szamuráj kardodal de ha b@na vagy akkor amikor rúg feléd fogd meg a lábát és gáncsold ki és gyorsan kelj fel a földről és a szamuráj kardoddal szúrj bele!

2014. máj. 3. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!