Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtatok már hatalmasat? Meddig fog fájni belül?
Hogy képesek az emberek a másik lelkét csak úgy szétcincálni és észre se venni, azután, h valaha szerették?
És miért rúgnak bele még akkor is, amikor a földön fekszik?
Nekem 4 évig fájt.
Fél év után már azt éreztem, hogy túltettem magam rajta. De igazán csak pár hónappal ezelőtt, vagyis 4 év után jöttem rá, hogy most vagyok túl a dolgon legbelül.
Csalódtam... Lassan közeledik az egy éves évfordulója annak, hogy megtudtam a barátnőmről azt, hogy végigkefélte a fél nyarat egy cigány csődörrel... Előtte pedig vagy 10 másik fiúval csalt meg, amit én balga nem vettem észre...
Utána még belém rúgtak azzal, hogy a cigány kanja zaklatott telefonon és fenyegetett. Meddig fáj? Igazából sokáig és azóta konkrétan nem vagyok képes senkiben sem megbízni.
Ilyenek sajnos az emberek. Mindenki lehet a fsaz másik oldalán is... csak most nekem ez jutott. :)
ó a zaklatás nekem is kijutott, sőt mai napig is kijut...
olyanok sokan, mint a gyerekek. érthetetlen.:)
Ne kösd korhoz az ismerkedést. Persze van egy bizonyos határ, pl ha elmúltál 18, akkor alatta nem kezdesz.
De a rossz tapasztalataid miatt ne dobd el a lehetőségét egy akár normális kapcsolatnak, csak azért, mert nem esik bele a megszabott kor intervallumba.
Először is én a szamuráj kardot javaslom
Másodszor ne hagyd hogy a földre verjenek vágd ketté a szamuráj kardodal de ha b@na vagy akkor amikor rúg feléd fogd meg a lábát és gáncsold ki és gyorsan kelj fel a földről és a szamuráj kardoddal szúrj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!