Ki az a lány/nő itt, aki nem szeretne tömegember lenni, birkaként bégetni? Miért?
Figyelt kérdés
2016. okt. 27. 12:36
11/14 Juliusz48 válasza:
Mivel önként senki sem szeretne tömegember lenni ezért aztán mindenki kicsit más, elsősorban magának, a szerelmének, és szüleinek különleges. Az eredmény mégis az, hogy a többiek között csak bégetésnek tűnik, mert minden képen, ha érdekel ami veled történik véleményt formálsz, és a veled egyet nem értők, birkának fognak tartani, aki együtt béget a többiekkel. Viszont ha tartózkodsz a vleményalkotástól, akkor senki sem vagy, aki helyett más fogja alakítani az életed, anélkül hogy kisebbségben lennél, tehát alapból birka leszel. Vagyis nincs esélyed a tömegben nem birkának lenned. De csak egy szélsőséges példa: csak azért beugrasz a robogó autók közé mert a sok birka nem teszi? Igy akkor egy kerge birkával kevesebb lesz. Választás az, hogy az élet mindennapi tevékenységében mindenki beáll a napi rutinba. Az személyiségünkben meg, van egy kis szelet, ahol mindenki megmutathatja milyen egyéni dolgok érdeklik, de ha ez csak az, hogy nem akarsz birka lenni, esélyed sincs rá, már az is vagy. Abból is látszik, hogy ez téged nagyon zavar, ezért pávatollat is dugnál a fenekedbe, csak hogy másnak nézzenek, de a helyzeteden, ez nem változtat. Az igazi nem birkának eszébe sem jut, hogy ezzel foglalkozzon.
12/14 Eva Reichert válasza:
En cask azt tudom magamro'l, ha mindenkinek mondjuk ke'k van, akkor nekem zold vagy sa'rga kell. Nem tudom miert van igy. Lehet, mert egyszer megvettem valakito"l egy ruha't e's mikor rajtam volt mindig megke'rdezte, hogy milyen az o" ruha'ja'ban lenni. Ez volt ke't alkalommal e's azo'ta nekem nem kell ma'se', vagy olyan. Valahogy igy.
13/14 anonim válasza:
"Átlagember, aki azt hiszi magáról, hogy nem az." Ambrose Bierce
14/14 anonim válasza:
Ha valakire lehet mondani , hogy nem átlag, akkor az én vagyok. Erre persze nem vagyok büszke, nem is vagyok öntelt emiatt.Egyszerűen más vagyok mint a többiek.Más a gondolkozásom , más a a stílusom, nincs telefonom, nincs facebookom. Nem azért mert ilyen szegények a szüleim , hanem mert látom , hogy a többi ember el sem szakad a telefonjuktól , és ez nekem nem hiányzik.A többiek amióta csak élek furcsán néznek rám, de nem is bánom, aki akar , fogadjon el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!