Miért ilyen szemét a társadalom?
Milyen nemzetközi lázadásról beszélsz? Nyugat-európában sokkal igazságosabb minden! Az emberek európaibban, civilizáltabban viselkednek, a fizetés 5x-10x ekkora, a városok sokkal szebbek, a falvakról ne is beszéljünk! Az emberek is nyugodtabbak. Jobb az életszínvonal, jobb a társadalom, jobb a munkamorál! Érdekes, hogy akiknek nem volt jó az országban, azoknak vajon miért jobb külföldön? Hát ezért!! És erre te azt mondod, hogy akkor ne legyen társadalom? Ne társadalom ne legyen, hanem szemétség ne legyen! És nem, nem akarok beköltözni az őserdőbe (ami szép lassan el is fogy), költözzenek azok, akik miatt sokszor élhetetlen a társadalom! Akiknek gondjuk van az embertársaikkal, akik nem bírnak meglenni szemétkedés, gonoszkodás nélkül! Azok költözzenek! És ne azok, akikkel nincs baj, és akik célja, hogy civilizáltabb helyen éljenek! Miért épp nekik kéne beköltözni a civilizációtól távoli erdőbe? Őket nem kell pofánverni meg tökönrúgni ahhoz, hogy tudják, mennyire fáj, és hogy nem szabad másokkal ilyet tenni! Ők tudják, hogy mit szabad és mit nem, átérzik mások fájdalmát, együttéreznek másokkal. Menjenek azok, akik felnőtt létükre nevelésre szorulnak! Meghülyítik a társadalmat, aztán azt mondják, hogy "mert mindenki ilyen". Ekkora kamu szöveget! Ők ilyenek, és ők teszik tönkre társadalmat! Ők menjenek! De akárhogy is mondom, akinek az a megszokott, hogy cseszegetik egymást, akik tönkreteszik egymás életét, azok ezt nem fogják megérteni, és azt hiszik, hogy egymás idegronccsá tétele bárkit is megerősít.
Kattints rá a térképre! Nézd meg az európai átlagfizetéseket!
Még Spanyolország, Olaszország, és Portugália is megelőzi a Magyarországi béreket! Olaszország és Spanyolország délebb részein az állatok a városokban szabadon rohangálnak, a munkanélküliség pedig azokon a helyeken iszonyat magas akár az 50%-ot is eléri! Mégis összességében jobb a fizetés. Magyarországon 492 euró az átlagfizetés! Nézd meg, hogy Európa többi részén mennyivel magasabb! Szinte mindenhol több! Ha látnál egy osztrák falut, látnád mennyivel sokkal szebb, mint egy magyar falu. Írd be a Google képekbe, hogy Budapest, és után hogy Bécs. Láthatod, hogy Budapest alatt csak az parlamentet adta ki. Más látványosság nagyon nincs is. Bécs esetén több különféle dolgot adott ki. Van külön felhőkarcoló negyede is. Magyarországnak csak focistadionjai, őrjöngő idióta szurkolókkal. Látnál egy norvég embert, csodálkoznál milyen halál nyugodt. Itt Magyarországon egy olyan embert szétszivatnának az iskolába vagy munkahelyen, puszta szemétségből. Finnországba azt csinálnak a diákok az iskolában, amit akarnak. Szerinted ha Magyarország ez lenne, akkor szerinted az első hány napban vernék szét egymást a diákok? Szerinted hány akarnak ÖNKÉNT tanulni? Magyarország az a menő, aki a legjobban elmélyíti a hangját, és aki a legjobban tudja b*@szogatni a másikat. Finnországban egész más az értékrend.
Itt a finn oktatási rendszer. Olvasd el. A címmel vigyáz, mert az megzavarhat. Aztán majd olvasd el a lenti hozzászólásokat is a linkelt oldalon.
És ehhez nem csak annak van köze, hogy szar a kormány. Mert mindenki erre fogja. Hanem annak is, hogy az embereknek egész más az értékrendje. Nálunk csak azt mondanák rájuk, hogy mekkora csicskák. De ők a sikeres társadalom, nem az egymással szemétkedő magyar lakosság. Mert származástól függetlenül itt mindenki belesüpped ugyanabba a nyomasztó rosszindulatú közösségbe, és egymást utánozzák.
Engem sem az óvodában, sem az általános iskolában de még középsuliban sem szerettek. Egyedül OKJ képzésen 3 éves suliban találtam meg a helyem. Ez azért volt mert komolyabb voltam mindig is az átlagnál és nem tudtam olyan lenni mint a többiek. Ki is közösítettek és megaláztak rendesen, pedig okot nem adtam rá, egyszerűen normális voltam.
Keresheted az okati hogy miért rossz a társadalom, de nemigen fogsz rá kellő okot találni. annyit tehetsz hgoy elfogadod hogy van kevésbé idióta és teljesen idióta ember, nőben is és férfiban is. Az hogy ronda valaki, azon mindig lehet segíteni, stílusváltással, életmódváltással, pozitív gondolkodással midnenféle rámenős erőltetés nélkül. sosem szabad erőlködni hogy elfogadjanak, a lényeg hogy te fogadd el saját magad. Ha tesznek rád te is tegyél rájuk, ennyi a dolog lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!