Van köztetek olyan, akiből a közeljövőben könnyen hajléktalan válhat?
Nem tudom, fiú vagy lány vagy-e, de elég sötét lehetsz ahhoz képest, hogy egyetemre jársz.Vajon pesti vagy vagy vidéki? Én jelenleg Budapesten dolgozom, sima érettségim van és 126 ezer Ft nettót keresek nappali 9 órás melóval. Nem fizikai munka.És most néztem körül az álláspiacon. Ha váltani szeretnék, megkaphatnám a 160 nettót is simán. A pasik még többet keresnek.
Gondolom a szüleidnek van lakása, akkor otthonod is van. Nekem még az sincs. Sőt. Gyereket nevelek egyedül, gyerektartás, állami segítség nélkül. Mégis megélünk.Szóval a te helyzeted teljesen jó. El kéne menned dolgozni, levelezőn vagy estin tanulni. Van munka.
Úgy nem elég Budapesten 100 ezer, hogy nincs hol laknod. Esetleg nyomorogva másokkal elég lehet, vagy pedig sok pluszmunkát elvállalsz.
De ahogy olvastam, ha már 6 évet beleöltél, műszaki suli és pár tárgyad van hátra, abba ne hagyd!! Nincs olyan tantárgy, amit ne lehetne megtanulni legalább egy kettesre. Ha nagyon nem megy, fizess be egy magántanárhoz, még ha nem is olcsó, inkább jobb most meghozni ezt az áldozatot, míg egész életedben olyan munkát végezni, aminél többre vagy hivatott. Nehogy már feladd! A sok tanulás meghozza a gyümölcsét, ha nem vagy eredendően nagyon buta és alkalmatlan.
Az élet nem könnyű.
Kétféle ember van. Aki ha meglátja, hogy valami nehéz, fülét farkát behúzva nyifeg, jaj neki ez nem megy, nem tudja, nyif nyif nyif.
A másikfajta, akinek ha valami nem sikerül, összeszorítja a fogát, és addig csinálja, amíg megy.
Ezek szerint az előbbibe tartozol.
Ha Hortobágyon nem találsz munkát, főleg télen, azt megértem.
De hogy Budapesten, egy megkezdett egyetemmel, akkor teljesen hülye vagy. Én 25-ért lakom1szobában, házban. Ha a szüleidnek van lakása, és-Isten őrizz-meghalnak, azt ki tudod adni.
Rengeteg lehetőség van, tőled függ milyen életet akarsz magadnak.
17:
Kétféle ember van, az egyik csoportokba kategorizálja az embereket, a másik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!