Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerinted 8 altalanosal...

Szerinted 8 altalanosal lehetseges olyan munkat talalni ahol csak 1 muszak van?

Figyelt kérdés

2016. okt. 13. 21:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Közmunka
2016. okt. 13. 21:59
 2/12 acelsziv ***** válasza:
MLM
2016. okt. 13. 22:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha csak nem valami fekete cucc, akkor törvényesen nem valószínű. Szakképesítés szinte minden (alap)területen kell.
2016. okt. 13. 22:08
 4/12 anonim ***** válasza:
konyhai kisegítő
2016. okt. 13. 23:15
 5/12 Nyurnyi válasza:
Takarítónő, de az se mindenhol lehetsz. De ha nem akarsz évekig tanulni és betöltötted a 16ot akkor érdemes lenne egy 5hónapos okj képzést valahol valamit elvégezni.
2016. okt. 14. 06:12
 6/12 A kérdező kommentje:
boven elmultam mar 16, en csak ket harom eves okj szakmakat talalok azok se indulnak el soha nincs eleg jelentkezo, mondjuk nem is csodalom a hozzam hasonlo koru felnotteknek mar normalis eletuk van, nem ilyen senkik mint en, nem fognak visszaulni 3 evre az iskolapadba, annak idejen elszurtam a szakmunkast az volt eletem legnagyobb hibaja, ha az meglenne mar penzes ember lehetnek nem egy ilyen senki, es ezt mar nem lehet helyrehozni
2016. okt. 14. 14:37
 7/12 Leevike123 válasza:

Tanulni sohasem késő.

A legrosszabb, ha belesüppedsz az önsajnálatba és önvádlásba, mert ezek csak akadályoznak és lenyomnak. Vannak értékes adottságaid, valamiben biztosan jó vagy, ezen gondolkozz inkább. Meg ilyesmiken, hogy mit csinálnál, milyen területen dolgoznál szívesen. Nem akarok okoskodni, vagy észt osztani... Egyébként én is átmentem azon, amin Te. Sok sikert és fel a fejjel.

2016. okt. 15. 20:48
 8/12 A kérdező kommentje:
koszi de en semmiben se vagyok jo akarhogy gondolkodom, raadasul ebben a korban tanulni is nehez vannak okj kepzesek felnotteknek akartam is menni de nem indultak vegul nincs eleg jelentkezo. es nem is csoda hogy nincs jelentkezo senki nem fog ennyi idosen 3 evre visszaulni a suliba, max vmi gyorstalpalo tanfolyam megerne meg ha fizetos is de itt a kornyekemen nem igen talalok ilyeneket pedig a gyorstalpalo max az egyetlen eselyem de az sincs jo nagy szarba sodortam magam ezzel hogy fiatalon nem fejeztem be a sulit remenytelen a helyzetem
2016. okt. 15. 22:35
 9/12 Ez a nevem! válasza:
Ha te azt gondolod hogy 16 evesen senki nem ül mär vissza az iskolapadba tanulni,akkor nagyon rosszul gondolod!meg 20 eves kor felett is beülnek!!Söt meg idösebbek is! Az soha nem szegyen hogy mikor ülsz vissza az iskolapadba! Az a szegyen,ha valaki ilyen fiatalon megtehetne es megsem tanul.Bizony hibät követtel el,de ezt meg helyre lehetne hozni valahogy!Ha nem is azt folytatni,amit egykor elkezdtel,majd abba hagytad,akkor valami mäst.A tanuläs nem szegyen!Ha nem akarsz közmunkäkon es ilyen ehhez hasonlo munkahelyeken dolgozni eleted vegeig,akkor tanulj,mig fiatal vagy,mert 30-40 eves korban meg meg nehezebb a tanuläs!Bär emberre välogatja.En most vagyok 40 eves es folyamatosan kepezem magam,hogy a mindenkori körülmenyeknek megfeleljek. Meg a mäsik: Legyen önbizalmad,mert mint azt a hozzäszoläsodbol lätom,az sincs. Legyenek celjaid,kövess el mindent,hogy megvalositsd öket es nem baj ha valami elsöre nem sikerül,vagy mäsodikra,vagy harmadikra sem. Es...akkor mi van? Sikerül 4-dikre,vagy ötödikre. Fedd fel a kepessegeidet magadban es az,ami erdekel,azon az uton indulj el es vidd veghez.Elötted meg a lehetöseg!
2016. okt. 16. 15:36
 10/12 anonim válasza:
47 vagyok, de ha lenne olyan okj-s amit szivesen elvégeznék és jövőt látnék benne, simán bevállalnám. Még úgyis, hogy egyedül nevelek egy 6 évest!
2016. okt. 17. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!