Szerintetek jó ötlet? Többi lent!
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok. Most vagyok hatodikos. Az osztálytársaim első óta kiközösítenek, már annyira elfajult a dolog, hogy labdákat vágnak hozzám, meg ilyenek. Anyumat nem érdekli. Át szeretnék menni sz egyetlen barátnőm sulijába, ami tőlünk 40 km-re van. Szerintetek jó ötlet?2016. okt. 2. 15:57
11/15 A kérdező kommentje:
Rendben, beszélek anyummal :))
2016. okt. 3. 13:53
12/15 anonim válasza:
Örvendek, hogy változtatsz az életeden ha nem tetszik valami benne, és nem érzed jól magad. Sok felnőtt példát vehetne rólad. De jól gondold meg, mert ha ott sem jó..a következő hány km-re van?
Sok sikert!
13/15 anonim válasza:
Az ilyen osztálytársaktól minnél gyorsabban szabadulj meg, és ezt minnél előbb beszéld meg anyukáddal. Egyébként nagyon sajnálom, hogy édesanyádat ez annyira nem érdekli, hogy veled mik történnek a jelenlegi iskolában. Én minden esetre a lépésedet nagyon jó ötletnek tartom, még akkor is, ha 40 km-re van másik általános iskola tőletek.
14/15 anonim válasza:
Még talán annyit, a változtatás azért is lenne jó számodra, mert akkor ez nem menne a tanulmányaid rovására, mint estleg a mostani általános iskolában megtörténhet veled.
15/15 A kérdező kommentje:
Szerencsére még jól tanulok, de azért ez nem állapot :((
2016. okt. 5. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!