Még csak ma kezdődött el a nyári szünet, de máris unatkozok, nincs hova, kivel mennem. Esetleg valami ötlet?
Se barátok, se barátnő, semmi gyakorlatilag. Csak edzeni járok, ami heti 4× 1-1.5, utána hazajövök, lefekszek és ennyi. Eddig legalább suli volt, az napi 6-7 órában lefoglalt. 19 éves létemre nagyon kevés emberrel tudok beszélgetni, azokkal is csak akkor, ha már jobban ismerem őket és nincsenek ott mások. Komolyan mondom, hogy nincs miből erőt merítenem, megszólítani másokat, mert csak kibas.ottul beégek.
Bárkinek bármi ötlet?
(Talán nem ezek a legösszeszedettebb gondolataim, de azért tessék értelmezni őket, oltani lehet, miért is ne.)
Képzeld másokat a magad helyébe!
Aki unatkozik, önmagát únja!
Képzeljed el, ha te ennyire unod magadat, mennyire unhatnak téged mások!
Ha gondolod, beszélgethetünk :)
19l
Én is hasonló vagyok. Igazából teljesen ugyanezek a gondjaim évek óta. Ebből kifolyólag tanácsolni csak azt tudom, hogy légy kitartó és próbálkozz.
Egyébként írhat bárki, írjatok, szívesen beszélgetek. :)
20f
Kedves Kérdező! :)
Van egy jó hírem: hamarabb múlik el a nyár, mint gondolnád!(S ha jól olvastam el a kommenteket, már írtak neked jópáran korodbeliek.) Szóval fel a fejjel!
Üdv:
41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!