Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Annyira egyedül vagyok már,...

Annyira egyedül vagyok már, hogy nem bírok így élni, szinte kimozdulni sincs kedvem, hol tudn. ék megismerkedni emberekkel?

Figyelt kérdés

Semmihez sincs egyedül már kedvem, akkora magány bennem, hogy azt nem tudom leírni. És igazából nem tudom, hogy miért nem akarnak velem barátkozni, jó, igaz nem vagyok szép de emiatt csak nem vagyok megbélyegezve, hisz belsők is értékek. Vagy a mai világban már nem azok? kövér vagyok, de fogyózom, de ez is annyira rossz, mert egyedül vagyok, nincs kihez szóljak(munkahelyen kívül), nincs kivel beszélgetnem, egyszerűen annyira üres az életem, pedig 24 éves lány vagyok, most kéne éljek, de nem megy egyedül. Sehol senki, nem vagyok én gonosz, rossz természetű, arrogáns(szerintem), jó a külsőmmel vannak bajok, de ez ekkorát számítana?

Mihez kezdjek már egyszerűen magammal, itthon ülök munka után/szabadnapon és sírok, hogy ennyire magányos vagyok már, nekem még sose volt szülinapi partin(de komolyan) csak szüleimmel, testvéreimmel ünnepeltük, barátokkal sose mivel nem volt. Sose voltam senkivel strandon, vagy akárhol, mert nincs akivel legyek.

2016. okt. 1. 19:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azért írtam ezt le, mert ezeekn már rég túl vagyok... Nyilván nem először a másikba keresem a hibát, az kicsit ostobaság lenne...

A másik meg, hogy pont ez az, hogy általában mindig én vagyok aki teszi fel a kérdéseket, nem én vagyok aki csak válaszolgat.

Szóval az a baj, hogy sehogyan sem jön ki, hgy én lennék a hibás, mert ha így lenne, tudnám, hogy nekem kellene valamin változtatnom, de így? Fene tudja mit kéne csinálnom...

Úgy gonodlom ennyi idő után, hogy nem tehetek róla, hogy csak ilyen embereket fogok ki.

Beszélgettem már erről pár emberrel és senki nem értette mirét csinálják ezt velem, ők sem találtak abban hibát amit én csináltam, pedig hidd el kerestem/kerestettem eleget...

Nekem van önkritikám szóval nem az a mindig másokat hibáztatok tipus vagyok.

2016. okt. 15. 16:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Törődj bele véletlenűl ide jöttél szenvedni a földre még kb 45 évet csak kibirsz egyedűl
2020. ápr. 9. 23:02
 13/13 anonim válasza:

Hello!

Történt azóta valami változás? Remélem sikerült valamelyest a jobb mederbe terelgetni a dolgot.

Majd ha van kedvetek, akkor írjátok meg, hátha sikerül másoknak is levonni a következtetést.

2023. aug. 7. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!