Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverommal ma megyünk a tűzijátékra, meg előtte is ott leszünk. Hogy lehetne ott megismerkedni valakivel? Főleg úgy, hogy gondolom nem egyedül van.
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 12:39
1/13 anonim válasza:
Mosolyogj sokat! =) A morcos embereket nem szereti senki! Ha kinéztél magadnak vkit akkor próbálj meg a közelében maradni, és szóba elegyedni vele!
Sok sikert :)
2/13 anonim válasza:
kissé ha bővebben kifejtenéd, talán több válasz érkezne: olyan valakire gondolsz, akit már ismersz? hány évesek vagytok? milyen kapcsolatban vagytok? stb stb stb
3/13 A kérdező kommentje:
16 évese vagyunk. Nincs konkrét kiszemelt, csak jó lenne összejönni valakivel. :D
2009. aug. 20. 13:57
4/13 anonim válasza:
kérdezd meg tőle, nem tudja-e, mikor kezdődik a tüzijáték, mármint mennyi idő múlva, vagy hogy nem tudja-e, hol lehet ezt meg azt kapni a közelben, vagy ha úgy látszik, cigizni szokott, kérj tőle tüzet. aztán ha valamelyik meg volt, dicsérd meg pl. a szemét, de ne úgy, hogy szép a szemed, hanem mondd meg miért az, pl. de szép barna szemeid vannak, stb. aztán ha ezek után nem nagyon tűnik ugy, hogy akar vmit, akkor hagyd és keress vki mást.
5/13 anonim válasza:
bocsi ha nem ilyen véleményt vársz, de sztem erre nema tüzijáték a legalkalmasabb:) mármint a csajozásra. persze kinek mi:)
6/13 anonim válasza:
14:07-es vagyok...
szerintem tök jó alkalom, persze ha a lány nem szülőkkel van... én nem bánnám, ha így leszólítana egy srác ma este :P
7/13 anonim válasza:
ma este? lehet hogy egy tüzijátékra mész a kérdezővel:P
8/13 A kérdező kommentje:
Lehet :D majd mindenkinek megdicsérem a szemét és aki röhög ő lesz az.:D
2009. aug. 20. 16:38
10/13 anonim válasza:
Hmm.. előfodrult már, hogy barátnőimmel néztük a tüzijátékot és odajött egy srác, leszólította egyik barátnőmet, hogy menjen vele, nézzék együtt... A csaj elhajtotta, olyan ciki lehetett a srácnak, sajnáltam, de muszáj volt röhögni rajta... De ha jól nézel ki, megkockáztathatod^^ Mi lányok már csak ilyenek vagyunk, először úgyis a külsőt nézzükXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!