Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Csak én látom így?

Csak én látom így?

Figyelt kérdés
Olvasgatok itt rengeteg kérdést, főként fiataloktól, hogy félnek, hogy őket elkerüli a szerelem, egyedül maradnak, magányosan, stb... erre mindig egyféle válasz jön. Hogy biztos talál majd valakit, hisz mindenki szerelembe fog egyszer esni, és happy end, boldogság. Én viszont másként hiszem. Szerintem nem lehetetlen, hogy van akit tényleg egész életében kerül a szerelem, sőt, tán a barátság is. Ti mit gondoltok erről? Csak én gondolom így a dolgot?

2016. szept. 13. 18:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A ficánkolást arra értettem, hogy hiába vágat új hajat, hiába olvas önfejlesztő könyveket, továbbra sem fog kelleni senkinek sem. Én vagyok rá az élő példa.
2016. szept. 13. 20:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Ezek nem is fognak eredményhez vezetni. Egy kis önkritika kell (egészséges mértékű), önbizalom és gyakorolni kell a kommunikációt,az ismerkedést. Könyvekből nem fogod megtanulni az életet.
2016. szept. 13. 20:38
 13/18 A kérdező kommentje:

A kérdés azért született meg bennem, mert... láttam embereket, ismertem embereket, akik próbálkoztak azzal, hogy rendes lányt/srácot kerestek, ám voltak olyanok, akik a kitartó próbálkozás ellenére sem értek el sikert.

És én csak ki akarom kérni mások véleményét, vajon miért lehet, változhat e... hogy a többiek hogy látják. Miért lehet, hogy vannak akik látszólag senkinek sem felelnek meg. Érdekel a sajátom mellé mások véleménye is erről, a szerelemről, barátságról, a mai emberekről. De nem szeretném, hogy vita alakuljon ki ebből.

2016. szept. 13. 21:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez sajnos olyan téma, amiből mindig vita lesz.
2016. szept. 13. 21:23
 15/18 anonim ***** válasza:

13#

Miért baj, ha vita alakul ki? Amíg értelmes érvek vannak és nem csak anyázás, addig hasznos a vita.

2016. szept. 13. 21:38
 16/18 A kérdező kommentje:
Volt már elég vita és veszekedés is az életemben, nem kell több, köszönöm.
2016. szept. 13. 21:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Igazából ez olyan, hogy statisztikai esély nyilván van rá, hogy soha nem fogsz komoly párkapcsolatot építeni, mert van iksz ember, iksz emberből ipszilonnal vagy kompatibilis, és ipszolonból zé az, akivel kialakulhatna valami a körülmények alapján is, és akkor még mindig szerencse meg bátorság kell hozzá, szóval tenned kell érte valamit, és a másik félnek is.

De tény, hogy sokkal nagyobb esélyed van zét találni, és kivitelezni a dolgot, ha egyrészt nagyobb szórásban keresed, és megpróbálsz tapasztalatokat gyűjteni, hogy zé halmaz minél több embert jelentsen, és hogy minél jobban bebiztosítsd magadnak, hogy ha próbálkozol, az ne legyen túl sok, túl kevés vagy visszatetsző a nagyátlagnak. Alapjáraton a legtöbb ember keres magának társat, szóval, ha igényes vagy magadra, nem atomfizika összeszedni valakit.

2016. szept. 13. 23:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Tényleg kell tenni azért, hogy az ember társat találjon. Pl. emberek közé kell járni. De neten is lehet ismerkedni. Jeleket kell adni valamilyen módon, ha tetszik valaki. Ehhez bátorság kell, mert kudarc is érhet. Van sok ismerősöm, inkább férfiak, nincs senkijük, 50 éves szüzek, mrt annyira ratyik meg igénytelenek. Nem fürdenek, iszákosak, stb. Amelyiknek volt nője, attól hamar leléptek, mrt megbízhatatlanok voltak. És olyan is van, aki józan életű és nem is csúnya, viszont annyira gátlásos,h nem tud rajta segíteni senki.
2016. szept. 14. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!