A modern komunikacios eszkozok komolyan kozelebb hozzak az embereket? Vagy csak en latom ugy, hogy nem?
Helyzetfüggő.
Ha valakivel akarsz beszélni és eléred neten, igen.
Ha valakivel akarsz beszélni és mást csinálsz neten míg melletted van, nem.
Hasznos is meg nem is.
Pl mivel unokatesómék kint élnek külföldön így nagyon jól jön,hogy messengeren tudunk beszélni velük akár írásban akár hívásban :)
Viszont mikor elmegyek legjobb barátnőmmel és beülünk vhová ő meg a telefonját nyomkodja az szerintem nem jó. Én nem beszélek,mert nem figyel. Ő meg nem beszél mert másokkal ír. Konkrétan így lehet megölni a barátságokat.
Volt egy durva időszaka akkor kivertem a patáriát. Azóta viszonylag normálisan kezeli ezt. Persze néha rá kell szólnom.
Persze mikor külön válunk akkor meg érdekes mód rögtön mi jót csinálsz,meg érdeklődik. Akkor is leoltottam,hogy mi van veled csak neten keresztül lehet kommunikálni ha melletted vagyok akkor meg rám sem bagozol?? :D
Szóval vannak hátul ütői,meg előnye.
Szerintem ez is egyénfüggő dolog.
Van aki így is úgyis magának való ember, és vannak akik meg folyton az ismerőseikkel lógnak, és mindig beszélnek valakivel, akár élőben akár neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!