Miért nem fogadnak el engem sehol?
Bármerre utazom pihenni ,vagy csak úgy,mindenhol azt tapasztalom ,hogy az emberek undorodnak tőlem, látom rajtuk,hogy unszimpatikus vagyok a számukra. Nem értem miért, nem bánom őket egy szóval sem. Még a gyerekeknek is én vagyok a mumus. Voltam fürdőben, és elmosolyodtam egy kisgyereken,mert láttam,mennyire élvezi a vizet,észrevette ,és egyből lefagyott a mosoly az arcáról. Gyorsan elkapta a fejét, és láttam rajta,hogy felfordult a gyomra. Utána elmentem egy étterembe, ahol egyszercsak azt vettem észre, hogy miközben a szemközti asztalt rendezi a pincérlány, úgy néz rám, mintha bele akarna folytani a tányéromba.... Rosszul esnek ezek a dolgok. Miért kell ilyen méltatlanul bánni az embereknek velem? Ha adnék rá bármivel okot,akkor megértenem. Mi lehet ez? Mit látnak bennem,ami miatt az állatok sorába kell rakni engem?
És mielőtt bárki azt mondja, képzelődök, nem, ezek valós dolgok, a két szememmel látom.
Mi a véleményed önmagadról?
Ez a meghatározó kérdés ebben a problémában.
Amúgy én is elég fura alak vagyok, de mostmár hozzászoktam, és élvezem. Régebb mellékutcákon jártam sunnyogva, utáltam magam.
Most leszarom. Legfeljebb visszaszólok, hogy get a life, idiot!
Ez kevés infó... Hány éves vagy? Férfi/ nő? Hány cm és hány kg vagy?
Miből gondolod hogy azért nem fogadnak el mert nagydarab vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!