Ha engem nem fogadnak el, az azért van mert én beül nem fogadom el magamat?
Szerintem ez nem így van. Inkább azt jelenti, ha te teljesen elfogadod magad, akkor nem bántanak az esetleges kritikák, hanem leperegnek rólad, mert te így érzed magad jól a bőrödben.
Attól még lesznek emberek, akik nem fogadnak el, hiszen nem kell mindenkit tárt karokkal a keblünkre ölelnünk. Ők pedig úgy érzik jól magukat. Ettől különbözőek az emberek.
Nem lehet ezt ilyen egyszerűen nézni.
Vannak akik soha nem fognak elfogadni, bármit csinálsz. Vagy vannak akiknek nem is kell megfelelj, akkor miért is akarnál?
Ráadásul a kettő együtt működik, kellenek a pozitív visszajelzések ahhoz hogy el tudd fogadni magad, a pozitív visszajelzésekhez meg változnod, fejlődnöd kell.
Nem feltétlenül, nem mindig és mindenki esetében.
De ha elfogadod belül magadat, megszereted és jónak ítéled magadat, és ezért nagy önbecsülésre, magabiztosságra teszel szert, ami a beszédeden, a stílusodon, a hangnemedben, még a hangszínedben is megmutatkozik...
Szóval az ilyen embereket könnyebben, gyakran elfogadják mások.
Mindenki szereti az erős, magabiztos embereket, még a nők is jobban kedvelik őket.
Ha te sem bízol magadban, hogy bízhatnék én benned?
De sajnos ez sem automatikus, függ az előélettől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!