Nagyon "egyedül" érzem magam. Mit tegyek?
A volt legjobb barátnőmmel csúnyán összevesztem, és esélytelen a békülés.Még ha lenne is rá mód, akkor sem lennénk barátok.Mindegy.
Vannak netes barátaim, és jóban vagyok velük, de nagyon messze lakunk egymástól így nem lehetséges találkozni.
Az osztálytársaim közül akikkel baráti kapcsolatban vagyok, alig beszélgetünk.Most nyáron is alig írunk egymásnak, ha írunk is akkor ilyet:
Szió!
Hali.
Mizu?
Semmi.Veled?
Velem se.
Van valami híred?
Nincs xd.
Aha xd.
Ennyi. Szóval nem igen mondható nagy barátságnak, pedig a suliban sokszor vunk együtt.Nem hinném h tudnék közeledni hozzájuk mert nekik van nálam sokkal jobb barátjuk így ez, eleve rossz. :(
Itthon a családomban jóban vagyok mindenkivel, de ha van összejövetel akkor mindenki felnőtt, csak én vagyok kicsi, és egyszerűen nincs közös témám senkivel.
Ha meg emiatt elvonulok a szobámba azt mondják: "Miért nem vagy velünk?"
Hamarosan itt a sulikezdés, és elvilegg lesz 1 vagy 2 új osztálytársam. Semmit nem tudok róluk, de reménykedek h közülük talán a barátom lesz valamelyik.
Nem tudom mit tegyek. Félek, h senkim se lesz. :"(
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!