Lenézendő lesz az a személy a jövőben, akinek robot barátnője van?
Én nem nézném le csak nem örülnék neki. Gondolj bele ha beleszeretnél valakibe de annak nem kellesz mert egy robottal van aki szerelmednek a legideálisabbra van megcsinálva így esze ágában sincs tőle megválni. De ha hús vér párja lenne akkor meg lenne esély hogy csak futó kapcsolat. (De persze úgy is lehet kitartó egy kapcsolat ha mindketten igazi emberek)
Szerintem ha elfogadottá válna akkor nagyon sok boldog kapcsolat nem valósulhatna meg mert egy harmadik kreált fél áll közbe.
Az elején biztos sokan elleneznék, és szerintem ha elfogadott is lenne akkor sem lenne elterjedt, vagyis remélem.
Bocsi ha kuszán fogalmaztam
14-es, nem ugyanaz, mert ott emberekről van szó, nem gépekről.
Persze, hogy lenézendő. Kicsit hasonlít a szerelmi bájitalok mítoszához. Ha egy ember saját akaratából nem dönt úgy, hogy veled akar lenni, hogy van benned szeretni való, és egy gépre fanyalodsz, az igenis szánalmas.
Látszik, hogy ide csak olyanok írnak (főként), akiknek fogalmuk nincs a nőkről, a párkapcsolatról stb. :S
A párkapcsolat nem azt jelenti, nem arról szól, hogy "én szar vagyok, legalább valaki elfogad", a másik meg a tökéletes gép, hiba nélkül, akit lehet dugni és kész... Higgyétek el, előbb-utóbb rohadtul megunnátok ezt, egy idő múlva rá se bírnátok nézni az ilyen tökéletes robot nőre.
Az igazi párkapcsolatok arról szólnak, hogy elfogadjátok egymást a másikkal a hibákkal együtt. Igazából attól szép az egész, hogy mindenkinek vannak hibái, az igazi szépség és harmónia a hibákkal együtt az. Nincs két ember, aki tökéletesen megfelelne egymásnak minden tekintetben, és az biztos, hogy ha lenne ilyen, akkor az a kapcsolat nem működne.
Egyébként a női test is (nekem legalábbis) csak úgy szép, ha van benne valami diszharmónia, valami hiba, amit csak a természet tud produkálni. Pl. anyajegy valahol, szeplők, félreálló fog stb. Ettől lesz valaki szép, ha vannak benne ilyen dolgok is. Egy tökéletes, minden szépségideálnak megfelelő robot az igazából unalmas, és túl mű. Nincs mit felfedezni rajta, nincs meg a megismerés élménye, mert gondolom, előre megadod, milyen szempontok szerint gyártsák le neked... Na hagyjuk már, ezt ti komolyan gondoljátok?
És a másik fele a dolognak, az etikai része. Soha nem lesz robot barátnő, mert ez a nőkkel szemben eléggé etikátlan dolog, ugyanis kb. ti ezzel az egésszel lenézitek a nőket, mint akiket robotokkal lehet helyettesíteni. Mintha a nő csak annyi lenne, hogy legyen egy tökéletes dugógép mellettetek, akibe néha üríthettek. Igazából nem csodálom, hogy nincs is barátnőtök, ha azt képzelitek, hogy egy robot helyettesítheti a párkapcsolatot, és a nőket lenézitek, csak annyira tartjátok őket, hogy legyen hová bedugni... :D :D Meg sem érdemlitek a nőket.
Egy gép soha nem helyettesíthet egy hús-vér embert, a szexben talán igen (bár szerintem még ott sem), de párkapcsolat szempontjából biztos, hogy nem. A párkapcsolatnak van egy lelki-érzelmi kapcsolat része is, és ezt gép nem helyettesítheti. Attól, hogy egy gépnek van mosoly funkciója, és beprogramozod, hogy ha a szenzoraival úgy érzékeli, hogy szomorú vagy, akkor leggugol és leszop, ettől ne várjatok már komoly lelki támaszt... Istenem...
De láttam utólag hogy írtad az elején hogy főként
Bocsánat fáradtan válaszoltam ami hiba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!