Nem vagyok kedvelt személy általában mindenki kirekeszt és nem tudom miért van?
Így mi se.
Ha adsz szituációt privátban, megmondom és segítek változtatni / megtalálni helyes utat.
"Nem vagyok kedvelt személy általában mindenki kirekeszt"
+
"Mindent nekem mondanak el utoljára és senki sem szívesen barátkozik velem."
Ezek okozatok, következmények, reakciók. Amiknek oka van.
Ha pedig elolvasod amit írtál: másokról beszélsz. Magadról meg semmit. Azaz mutogatsz, másokra tereled a figyelmet pl. jelen problémádnál. Azonban, ha nem kívánják a személyemet, társaságomat (és ez engem zavar), nem a mások viselkedését, hanem a sajátomat kell vizsgálni, a másokét annyiban, hogy akiket viszont befogadnak, azokhoz képest mi az eltérés.
Ennél a vizsgálódásnál pedig kicsit sem lehetek saját magammal szemben elfogult, nem szépíthetek, ha tényleg meg akarom találni. Kortól függően a testalkat, beszédstílus, öltözködés, megnyilvánulások (pl. vicces dologra hisztérikusan felvihogok, stb, ami kilóg a sorból és "ciki"), továbbadom, amit nem kéne, gyenge a felfogásom (ezt magamtól nehéz lesz észrevenni..), passzív vagyok, azaz nem csinálok, tehát nem is tudok mondani semmi nekik érdekeset, vicceset,.......
A legfontosabb talán e téren, hogy az ember meg tudja nevettetni a környezetét (nem magát kinevettetve), azaz a humorérzékük ismerete, elérése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!