Szerintetek mit csináljak? SOS Többi lent.
A problémám eléggé komplikált, de már borzasztóan zavar. Néha úgy érzem, mintha két énem lenne, és az egyik mindenkinek jót akarna, a másik viszont mindenkinek rosszat. Én nagyon nem szeretném magamban tudni azt a rossz énemet, és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mit tudnék ez ellen tenni.
A másik, ami még jobban zavar ennél is, hogy borzasztóan félek a haláltól. A sajátomtól is, de legfőképpen a szeretteim halálától. Néha olyan érzésem van, hogy már szinte betegesen utálok egyedül lenni, ez3rt nagyon félek, hogy mi lesz, ha azok, akiket a legjobban szeretek, már nem lesznek velem. Minden nap eszbe jut, hogy mennyire szeretem őket, és, hogy soha nem szeretném őket elveszíteni.
Tehát ami a legfontosabb; hogyan tudnám magamban elnyomni azt az érzést, hogy rettegjek attól, gogy a családtagjaim elhunynak.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat, rengeteget segítenétek vele.
(amúgy az a gáz, hogy még csak 15 éves vagyok)
Köszönöm a válaszodat. :)
Megpróbálok erre kevesebbet gondolni, azt remélem, az idővel egyre kevésbé dogok ezen parázni. És valóban, attól, mert az ember maga meghalt, a lelke tovább élhet, csak sokkal nehezebb elfogadni, hogy valakit nem látsz, nem találkozhatsz vele többet, és csak lélekben élhet tovább.
Egybént szerintetek mi van a halál után? Senki nem tudja, hiszen aki már "találkozott vele" az soha többet nem tudja elmesélni, milyen. Olyan ez, mint egy örök titok, ami soha nem derül ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!