Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy reagálnál egy ilyen...

Hogy reagálnál egy ilyen ajánlatra?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Hétvégén sajnos kórházba került a 3éves fiam kisebb baleset miatt megkellet műteni a szemét.Nagyon el voltam keseredve,ő nagyon jól bírta.A műtét után amikor már felébredt és jobban volt,átjött hozzánk egy 70-hez közeli hölgy aki szintén az osztályon feküdt,beszélgettünk,a fiammal is beszélgetett nagyon tettszett a fiam neki,a fiam is aranyos néninek találta,szinte összebarátkoztak.

Elmondta,hogy egyedül él nincs családja,se gyereke, senkije.Sajnos rosszindulatú daganatot találtak nála.Amikor kiengedtek minket átmentünk elköszönni tőle,ő pedig megadta nekem a címét,telefonszámát minden elérhetőségét és azt mondta szeretné a gyerekemet segíteni,ha valaha valamire szüksége lenne hívjam bátran.Nagyon meglepődtem hirtelen nem is tudtam mit mondjak,elkérte a számom én megadtam de most valahogy úgy érzem nem jól tettem.

Szerdán vissza kell mennünk ő péntekig bent lesz,nem tudom meglátogassuk-e vagy hagyjam felejtsem el?Egyrészt sajnálom nincs senkije ,nincs kire számítson,másrészt nem is ismerem és ilyen ajánlatot tesz.

2016. aug. 7. 17:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
De aranyos néni. :) A válaszok szerint akkor mégis meglátogatod. Jól teszed. :) Én vinnék neki egy apróságot is. (akár egy bon bont, újságot, hogy ne unatkozzon az utolsó hónapjaiban/napjaiban)
2016. aug. 7. 20:31
 12/14 anonim ***** válasza:
40%
Bennem elegen keltettek lelkiismeret furdalást életem során, nemet mondanék. Nekem sincs gyerekem, és csúnya lesz, amit mondok, de azért csinál az ember gyereket, hogy legyen kit nyüstölni öregkorában. Ez önző viselkedés, nektek kell majd feldolgozni a halálát, neki nem kell törődnie a következményekkel.
2016. aug. 7. 22:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Addig amég nem azt kéri hogy a fiad töltsön nála egy hétvégét szerintem nincs gond. Lehet tényleg nincs senkije, érzi hogy előbb utóbb eljön az őutolsó órája is, és rengeteget jelenthet neki az a kis szeretet is amit a fiadtól kapott, és lehet hogy tényleg szeretné ezt meghálálni. Szerintem mindenképp látogassátok meg, és tartsátok is vele a kapcsolatot legalább telefonon, nektek nem kerül semmibe, de ha ezzel boldoggá tehettek egy idős magányos embert akinek tényleg senkije sincs akkor higgyétek el megéri, te magad is boldogabb leszel hisz tettél valami jót. Amég nem hagyod a fiadat magára vele addig semmi rossz nem sülhet ki ebből ebben biztos vagyok :)
2016. aug. 7. 22:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mérd föl a helyzetet. A néni állapotát, betegségét, mire lehet számitani. Mindenképp látogassátok meg. De arra is számitanod kell, hogy ő is számit majd a te segitségedre... és erre csak akkor tegyll igéretet, ha tényleg segitesz majd neki. A gyerekednek adni tud ezt-azt. De az ő élethelyzete olyan, hogy tőled esetleg kérni fog ezt-azt. Akik itt mindjárt azzal jönnek, hogy a gyereknek adja majd az örökséget, azoknak azért megjegyzem, hogy egy beteg ember, mielőtt meghal, sok gondoskodást igényel, el is kell temettetni... az örökség nem csak úgy odapottyan... az örökségre mindig van jelentkező... a beteg ember támogatására, ápolására soha nincs jelentkező...
2016. aug. 9. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!