Hogy reagálnál egy ilyen ajánlatra?
Sziasztok,
Hétvégén sajnos kórházba került a 3éves fiam kisebb baleset miatt megkellet műteni a szemét.Nagyon el voltam keseredve,ő nagyon jól bírta.A műtét után amikor már felébredt és jobban volt,átjött hozzánk egy 70-hez közeli hölgy aki szintén az osztályon feküdt,beszélgettünk,a fiammal is beszélgetett nagyon tettszett a fiam neki,a fiam is aranyos néninek találta,szinte összebarátkoztak.
Elmondta,hogy egyedül él nincs családja,se gyereke, senkije.Sajnos rosszindulatú daganatot találtak nála.Amikor kiengedtek minket átmentünk elköszönni tőle,ő pedig megadta nekem a címét,telefonszámát minden elérhetőségét és azt mondta szeretné a gyerekemet segíteni,ha valaha valamire szüksége lenne hívjam bátran.Nagyon meglepődtem hirtelen nem is tudtam mit mondjak,elkérte a számom én megadtam de most valahogy úgy érzem nem jól tettem.
Szerdán vissza kell mennünk ő péntekig bent lesz,nem tudom meglátogassuk-e vagy hagyjam felejtsem el?Egyrészt sajnálom nincs senkije ,nincs kire számítson,másrészt nem is ismerem és ilyen ajánlatot tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!