Hogy reagálnál egy ilyen ajánlatra?
Sziasztok,
Hétvégén sajnos kórházba került a 3éves fiam kisebb baleset miatt megkellet műteni a szemét.Nagyon el voltam keseredve,ő nagyon jól bírta.A műtét után amikor már felébredt és jobban volt,átjött hozzánk egy 70-hez közeli hölgy aki szintén az osztályon feküdt,beszélgettünk,a fiammal is beszélgetett nagyon tettszett a fiam neki,a fiam is aranyos néninek találta,szinte összebarátkoztak.
Elmondta,hogy egyedül él nincs családja,se gyereke, senkije.Sajnos rosszindulatú daganatot találtak nála.Amikor kiengedtek minket átmentünk elköszönni tőle,ő pedig megadta nekem a címét,telefonszámát minden elérhetőségét és azt mondta szeretné a gyerekemet segíteni,ha valaha valamire szüksége lenne hívjam bátran.Nagyon meglepődtem hirtelen nem is tudtam mit mondjak,elkérte a számom én megadtam de most valahogy úgy érzem nem jól tettem.
Szerdán vissza kell mennünk ő péntekig bent lesz,nem tudom meglátogassuk-e vagy hagyjam felejtsem el?Egyrészt sajnálom nincs senkije ,nincs kire számítson,másrészt nem is ismerem és ilyen ajánlatot tesz.
Csak segíteni akar mert magányos és nem akar egyedül meghalni.
Én meglátogatnám, biztos örülne.
Hát... A mai világba az eféle viselkedés valami hihetetlenül ritka és éppen ezért gyanakvást vált ki az emberből.
Ahogy a szíved jónak látja, köszönj be hozzá ha úgy érzed így kell cselekedned. .)
Nyilván,egy magányos, kissé elkeseredett néni.
Barátkozni akar.
Szerintem nincs ebben semmi rossz, arra készüljetek fel,ha kötődés alakul ki vele,nehéz lesz elengedni.
Ebben a korban egy rosszindulatú daganat, hát érted.
Élete utolsó szakaszát boldogabbá, könnyebbé tehetitek. :)
mégis hogy került egy idős nénike a gyerekosztályra?
valami nem kerek a sztoriban...
Köszönöm szépen a válaszokat,úgy döntöttem megfogjuk látogatni ha megyünk kontrollra.És ha keresni fog minket nem zárkózom el.
5-ös:szemészeti osztályon feküdtünk ahol nincs gyerek osztály csak egy gyerekeknek fenntartott szoba.
Miért? Ha nem te kapod meg akkor az állam.
Adjatok el mindent ami tudtok és tedd el a pénzt egy számlára amin a gyerekednek raktok félre.
Jól fog jönni a kölyöknek a kezdőlökés mikor felnőtt lesz, és vagy eladja a házat, vagy beköltozik.
Nem azt mondom, hogy a pénz miatt barátkozzatok össze vele, de ha már felajánlja akkor szerintem fogadjátok el. Magamnak én sem fogadnám el, de a gyerekemnek igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!