Mit tehetek az ellen, hogy ne legyek egyre keserűbb?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
A 40. évemhez közeledve sajnos egyre többször érzem azt, hogy valamit nagyon elszúrtam a jelenlegi életemben... Vagy valami jóvátehetetlent követtem el az előzőben. Az élet minden területén szerencsétlen vagyok.Majd 4 éve rátaláltam a páromra, a másik felemre, aki júliusban 4 havi betegség után meghalt. Semmi motivációt nem érzek semmire. Kívülről úgy tűnik jól vagyok, de éjszaka biciklivel járom a várost és keresem a veszélyes helyzeteket. Rengeteget dolgozom, de nem élvezem a megkeresett pénzt. Hogy tudnék kitörni ebből?
Közben mindenkivel cinikus vagyok, csak a hibákat keresem, mindent és mindenkit elítélően kezelek.
Nem tudom, élet -e ez így.
39/N
2016. aug. 6. 01:38
11/12 anonim válasza:
Fogadd őszinte részvétem. Írhatsz privátban, ha szeretnél beszélgetni. Szívesen meghallgatlak. Mondani ilyenkor nehéz bármit is. Ha tényleg nincs senkid, azt javaslom, hogy keress fel egy pszichológust. Egyedül könnyebb sírni, de fájdalmasabb. Szerintem ne mondj le a lelki békédről. Még nagyon frissek a sebek, adj időt magadnak. Semmi baj nincs veled, teljesen normálisak a reakcióid. Sőt, minden elismerésem az erődért, hogy nem hagyod el magad, rendesen dolgozol, küzdeni próbálsz. Kevesen lennének képesek ennyire kitartani és még ekkora kilátástalanságban is a kiutat keresni. Pontosan ezért meg is fogod találni! Éld azt az életet, ami sajnos a társadnak nem adatott meg, de ne pocsékold el, látod milyen értékes. Fog még téged boldogság érni és te is rengeteg jót tehetsz, segíthetsz akár másokon is a tapasztalataiddal. Remélem az angliai utazásod is kellemesen telik majd, minden jót kívánok!
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm soraidat, írok majd.
2016. aug. 17. 01:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!