Milyen egy anyával élni?
Mindenek előtt: sajnálom, ami történt.
Nem hiszem, hogy ez hatással lenne a kapcsolatotokra. Viszont mesélj neki arról, hogy édesapád nevel, arról nem muszáj beszélned, hogy anyukáddal mi történt, ha nem szeretnél. Ha érdeklődik, hogy mégis miért apukád nevel, ugyanúgy attól függ, hogy mesélsz-e neki, hogy milyen érzés neked erről beszélni. De megértő lesz és empatikus (ha viszont valamiért mégse, akkor küldd el a fenébe).
Arról viszont, hogy milyen érzés egy anyával élni, csak szubjektíven tudok beszélni, ugyanis engem hétéves korom óta anyám nevel, és tizenkét évesen már költözni akartam otthonról, annyira nem bírtam/bírom vele (most 20 vagyok, de a költözésre évekig nem lesz még esélyem). Meg őszintén szólva nem tudom, mennyire szívfájdító neked, hogy mások az anyjukról beszélnek neked. De mivel ez volt a kérdésed: vannak olyanok, amiket csak egy nő tud megadni a gyerekének, egy férfi semmiképp, és fordítva. Normális esetben az anya az, aki mindenki előtt tűzbe teszi a kezét a gyerekéért, és a lehető legtöbb időt tölti vele, különösen ha lánya van (ruházkodásra, csajos dolgokra, közös főzésekre gondolok, de őszintén szólva fogalmam sincs, mit művelnek az anyák és a kislányok, amikor együtt vannak, csak a filmekből/tévéműsorokból/reklámfilmekből hozok példákat).
Remélem, valamelyest hasznosnak találtad a válaszom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!